Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hayırlı olsun.. İkinci el alacaksa ilanlarda birkaç makine var düşünülebilecek.

Motosikleti
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2013-fazer-8-abs-650-km-mat-siyah-160293686/detay

koruma takozunu da hayırlısıyla cihan'dan aldık. sağolsun emek vermiş yapmış eline sağlık... artık hiç bi eksiği kalmadı motorun... bir de kendisi gelirse motorun hayırlısıyla 10 numara 5 yıldız olacak :) :queen:

Motosikleti
Face'de de dediğim gibi, sen böyle böyle motoru kendin toplıycaksın zaten.. :mrgreen:

arkadaşlar motor koruma demiri almıştım, henüz gelmedi gerçe beklemedeyiz. üstüne birde takoz almak mantıklı mı sizce ? sadece demir yeter gibi geliyor bana.

Motosikleti
Benim eski motorda (Fazer 6) motor koruma demiri varken ben birde koruma takozu yapmıştım. Depo ve grenajı korumak amacı ile.. Fazer 8'de de koruma takozu bu amaçla kullanılır tabi ama bakmak lazım koruma demiri ve takozun yanal mesafesine.. Ama son tahlilde, ikisinin amaçları farklı...

arkadaşlar motor koruma demiri almıştım, henüz gelmedi gerçe beklemedeyiz. üstüne birde takoz almak mantıklı mı sizce ? sadece demir yeter gibi geliyor bana.

Benimkinde ikisi de var, gayet güzel duruyor. Görmek istersen Önceki sayfalarda resimleri var.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:59 ----------

Zaten 5 dakika önce satıldı motor. Alan kişiyle az önce görüştük. Antalya tarafına bugün yola çıkıyor motor hayırlısıyla ::sm_smile

hayırlısı olsun.

Motosikleti
sedat abi aldı değilmi...

Evet. Notere giderken beni aradı görüştük kendisiyle.. ::sm_smile

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------

Benimkinde ikisi de var, gayet güzel duruyor. Görmek istersen Önceki sayfalarda resimleri var.
Hatırlamak için :mrgreen:

y1px.jpg

Gitti bizim 6 bağıra bağıra:) 14 bin km de emsalsizdi diyebilirim.

Bir güzel gitmeden bir güzel gelmez derler. Yaprak dökümü gibi 6'çılar 8'e dönmeye başladı:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------

Evet. Notere giderken beni aradı görüştük kendisiyle.. ::sm_smile

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:30 ----------

Hatırlamak için :mrgreen:

http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/842/y1px.jpg

benim kara oğlanda ne durmuş ha

Motosikleti
Maşallah :mrgreen:

İlla renklendiriyosak benim zıpırı da koyayım.. :cherry:

1957649_10153964119770220_1968271059_o.jpg

Maşallah:)heh şöyle biraz renklensin ortalık

Cihan bununda 2014 olup eşi benzeri yok diyorum:) Allah nazardan saklasın.

Arkadaşlar herkese merhaba.nasip olursa yakında bende aranıza katılacağım :) cbf 1000 ve fazer 8 arasında kalmıştım ama artık kararımı verdim fazer 8 alıcam Allah nasip kısmet ederse.artçılı olarak kullanan varmı? Artçının rahatı nasıl? Paylaşan olursa sevinirim.birde ankarada oturan varmı? :cherry:

Arkadaşlar herkese merhaba.nasip olursa yakında bende aranıza katılacağım :) cbf 1000 ve fazer 8 arasında kalmıştım ama artık kararımı verdim fazer 8 alıcam Allah nasip kısmet ederse.artçılı olarak kullanan varmı? Artçının rahatı nasıl? Paylaşan olursa sevinirim.birde ankarada oturan varmı? :cherry:

Hoşgeldin hayırlı olsun hakkında, cbf 1000 ile fazer 800 arasında zaten kalınmaması gerekir:)

Sert kullanmadığın müddetçe artçının rahatı bir çok modele göre daha iyi. Mesela bir fz6 gibi kayma yada ayaklarda uyuşma olmuyor. Racingle zaten alakası yok, depoyu tutmak gerekmiyor. Artçılarım gayet memnun bir sıkıntı olmadı.

slm arkadaşlar ben de 2011 model fazer 8 almış bulunuyorum .yağ değişimi ve yağ filtresi değişimi yapacağız kendimiz.
2900ml yağ oranı görünmekte.filtre ile birlikte mi yoksa filtre hariç mi bu oran acaba .
bilgisi olan arkadaşlar cvp verirse sevinirim

Hoşgeldin hayırlı olsun hakkında, cbf 1000 ile fazer 800 arasında zaten kalınmaması gerekir:)

Sert kullanmadığın müddetçe artçının rahatı bir çok modele göre daha iyi. Mesela bir fz6 gibi kayma yada ayaklarda uyuşma olmuyor. Racingle zaten alakası yok, depoyu tutmak gerekmiyor. Artçılarım gayet memnun bir sıkıntı olmadı.

saol kardeşim teşekkür ederim.arkadaşlarımın biraz etkisi olmadı desem yalan olur :) önce cbf dedik bi arkadaşımın motoruna bindik benim hatunla biraz dolandık hoşumuza gitti :) ve bundan önce zaten fazer8 hep aklımdaydı ki motora aşık olmuşum herhalde unutamadım :cherry: fazer kullanan bi arkadaşımla görüştüm o beni caydırdı :) ve dedimki ben iyisimi fazer alıyım hiç olmazsa sevdiğim istediğim motora biniyim dedim.
cbf in arkası baya rahat ama fazerinde çok rahatsız olduğunu zannetmiyorum.sende sıkıntı yok demişsin zaten.
motor bakıyorum şu sıralar temzi uygun bişey denk gelirse alıcam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar