Yamaha Yamaha FZ8 - Fazer 8 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Egzoza İlk başlar bende alışamamıştım şimdi gözüme çok dolu geliyor. Motorunuza siz başka motorda iken bakın çok beğeneceksiniz. Özellikle önden arkadan daha iyi anlaşılıyor. Üzerindeyken pek anlaşılmıyor.

Ben sadece teori eğitimlerine katıldım. Yol eğitimi 450 tl diye aklımda kalmış.

ule ben sayfayı açık bırakıp yazana kadar:)

Cihan,double gun bildigin iki boru,icinde db killer var,o da sadece cap daraltiyor. Ben onlari sokmeden kullandim o bile yetti,soksem artik ne olurdu bilemiyorum. Ama egzosda kalite mukemmel komple titanyum ve estetik duruyor!Agırlik sadece yarim kg !

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Evet biliyorum. GP tarzı bi egsoz.. Markaların bazıları bu tarz modellerini de yapmış. Sesleri de dediğin gibi normalden çok daha fazla.. Şahsen ben yüksek ses sevmediğimden bana uygun değil, ama bazı cadde motorcuları vardır apaçi gibi gezerler ya :mrgreen: onlar için biçilmiş kaftan :mrgreen:

Anıl bizim izmirdeki egzozcu öğretmen arkadaş alım satım işleri yapıyor. En azından kendisi almasa bile aklında olsun, istersen bir görüş resimlerini yollarsın kendisi ilana koysun onun satma ihtimali daha yuksek.

mehmet ali Özütürker: Cep 0 (535) 270 92 84

http://www.sahibinden.com/search.php?b=184806

Motosikleti
Olsun, muhabbet olsun diye yaz biz açıkta bırakmayız selamı :cat: ::sm_smile memleket neresi..

Motosikleti
Aha yol üzerisin. Bol bol uğrarım geçerken, Ege taraflarına çok geçerim.. Oralardan bi gri Fazer tanıyor musun, forumdaki nicki ÇEL1KYELEK ::sm_smile geçen seyahatimde ona uğramıştım..

Bazı fazer8lerde arka amörtisör patladığı için garanti dahilinde değiştirilmiş. Konuyla ilgili bilgisi-duyumu olan var mı?

Motosikleti
Şahsen hiç duymadım. Ahmet hocam senin bilgin var mı böyle bi konuda..

Kismetse pazartesi bende araniza katilyorum yanliz sizlere bir sorum olucak sifir fz8lerde orta sehpa mevcutmu ben bir kac fazer gordum ama alacagimda yok

Motosikleti
Hayırlı olsun şimdiden, aramıza bekliyoruz tabi.. Aktif olursun umarım.. Hayır stock olarak motorun üzerinde orta sehpa yok, istersen daha sonra ekstra olarak satın alıyorsun..

Satılık ilanlarına baktımda fiyatlar uçmuş...Durduğu yerde prim yapıyor, ne altın, ne borsa, yamaha fazer 8 varsa:cherry:
Yeni motorunuz hayırlı olsun!

Motosikleti
İyidir iyidir, zarar etmeyiz satarken. (İnşallah)
Gerçi ben her türlü zarar ederim, dayayıp döşüyorum üstünü başını. Satarken bi değeri olmıycak ekstralarının :mrgreen:

Satılacak motor değil bunlar:)yok yok her yola gelir. Yamaha daha iyisini çıkarana kadar en iyisi FAZER800:queen:

Bence de, o kadar motor değiştirdim, herşeyi birarada sunan fazer gibi motora binmemişim. Uzun süre satmayı düşünmüyorum, güç var, konfor var daha ne olsun, üstüne 10-20 ekleyip alınacak motor bundan çok fazla birşeyler vermeyecek!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar