Altin Elbiseli Adam in son programini izlediniz mi? Biz hep beraber gittik, sonuna kadar ordaydik, cok zevkli bir toplasmaydi, hatta sonrasinda da biraz muhabbet etme sansi bulduk, on numara adam cidden.
Neyse diyecegim su, ben hic fz8 kullanmadim, fazeri da bizim errodan alip bi gidip gelmisimdir, yani motorun sagini solunu bilmem ama fz6 icin arka frenin cabuk kitledigini duymustum. Programda izlediyseniz eger, arkadaslardan biri fazer 8 ile ilgili bir soru sordu, Barkin da, fz8 i bir arkadasinin aldigini ve halen arkasinin kaydigini soyledigini anlatti.
Simdi Cihan lastik degistiriyor, dolayisiyla iyi lastikle bu sorunu biraz torpuleyebilirsin muhtemelen ama adam eger akliniz rahat etsin istiyorsaniz arka amortisoru degistirin dedi yaw. Muhtemelen benim gibi sinirlari zorlamayan suruculer icin hicbir sorun cikarmayacaktir ama ben yine de size soyleyeyim dedim. 8 kullanicilari arasinda bu arka amortisor yuzunden kayma ya da yol tutus sorunlari yasayan oldu mu?
Mesela Er6 nin amortisorlerinin berbatligini mt 60 denen lastikle az cok bertaraf ettik dedi. Ayni seyi muhtemelen Cihan da pilot power3 le yapacak. Cihan, yeni lastik farkini anlatmani bekliyorum 4 gozle, ben de muhtemelen yarin pipo lari taktiricam eger cok yagmur yagmazsa ankara da.
Cidden kullanan herkes bunu farkediyor mu yoksa cok spor kullanimda falan mi ortaya cikiyor bu arka taraf sorunsali?