Houvvv.::gozluk:: Daha dün kullanıcı kitapçığına bakarken görmüştüm de nasıl anlatıcam bilmiyorum.. Sol tarafta kaval kemiğinin hizasının biraz üzerinde kalıyor. iç kısımda. En azından rölanti ayarı için işaretlenen yer orayı gösteriyordu. Motoru henüz incelemedim ben, ne nerdedir diye :mrgreen:
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Şimdi motorun fotoğrafına baktım da, vites pedalından motor bloğuna doğru uzanan vites çubuğunun motora doğru olan bağlantılı olduğu mafsalın hemen yanında görünüyo :cat:
Sağol cihan kardeşim, akşam küçük bir tur yaptık ama çok iyi geldiSizin memlekette xmax'ta vurgun yapmışlar resmen :mrgreen:
İnternet'de yamaha fz8 owner manual yazıp, İngilizce'de olsa klavuzu indirebilirsin. Ben servis klavuzunu arıyorum ama daha ücretsiz olanını bulamadım. Daha önce xt600x'de servisi de indirmiştim, CO ayarlarından,TPS ayarına kadar her işi kendim görüyordum, hataları da siliyordum mis...ama fz8 için hala paralı yükleme var.
Maşallah tertemiz oğlan ::sm_smile
Şu sitedeki ürünleri inceledim de.. Aşık oldum ürünlere yaa.. Şu ilk etap harcamalarımı tamamlıyım da bu siteden bazı düşünceler oluştu kafamda ::139::
http://www.motostarz.com/