Özellikle kışa girerken bir daha ki sezona kadar elinde tutacağına canlı para 1 - 1,5 lira aşağıya alınabiliyor. Adam zaten sezonunda binmiş zevkini almış veriyor. Tabi o yılın motoru olmak şartıyla.
Fuar sonrası millet 2014 alsın sezon sonunda 2-3 bin aşağı alırsın. Şimdi sezona yaklaştıkça satışlar hızlı, fiyatlar yüksek olur.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------
İllaki alıp pişman olan aile baskısı beceremeyen,sıkışan,oluyor bir şekilde satışa çıkarıyor.
Bekleyebilir misin? tabi o ayrı. Ben şahsen bekleyemempara batar illa alırım dayanamam
![]()
Ben esasında İtalyancıyım, şimdiye kadar tek yabancı marka Yamaha kullandım, gerisi Aprilia,Piaggio,Gilera,Derbi,Ducati'ydi...İtalyanlar gerçekten estetik harikasıdır, baktığında adama vay be dedirtir,ayrıntı da dizayna önem verir. Motor üzerinde hep marka parça kullanırlar. kalite vardır ama işçilikte İtalyan kafası hep aynıdır, birşeyler eksik olur,gevşek kalır,koyu ver gitsin derler, buna rağmen benim için İtalyan başkadır. Otomobilde de öyle Alfa Romeo'dan şaşman,şuan 230HP cik bir Alfam var mesela, onunla haftasonu bir tur dönsem bana yetiyorAnıl "İtalyanlar sadece motorları değil, hayalleri de yaratırlar":cat: güzelmiş
Demek oluyor ki düz versiyon 26 olacak!arkadaşlar merhaba bende geçen hafta cbr 250 mi sattım şimdi öğrendim 2014 ler 27950tl ve nisan ortasında satışa başlayacakmış kapora verip aranıza katılmayı düşünüyorum
Evet abs li model 27950 beklediğimden az bir zam geldi ama fuardan sonra alırım düşüncesiyle motorumu sattım şimdi nisan ortasına kadar motorsuzum
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:30 ----------
Birde arkadaşlar geçtiğimiz yaz 2013 model cbf 1000 ile (depo 20lt) istanbul bursa - bursa istanbul arası ortalama 90 - 110 km hızlarda bir depo ile 480 km yol yaptım aynı durum fazer 8 için nasıldır veya ölçen var mı bir depo kaç km yapıyor ? Teşekkürler
Beklemek mantıklı tabi ( ayrıca kendi motorumu da satmadım henüz ) ancak bekle bekle derken bir seneyi geçtim ben karar değiştirmekten dolayıbir de insanlar pazarlık payını abartmadan fiyat yazsalar daha kolay olacak ikinci el alması. 0 a yakın fiyat yazanlar oluyo, bu defa onu alacağıma 0 neden almıyorum gibi çelişki başlıyo insanda
![]()
Ben esasında İtalyancıyım, şimdiye kadar tek yabancı marka Yamaha kullandım, gerisi Aprilia,Piaggio,Gilera,Derbi,Ducati'ydi...İtalyanlar gerçekten estetik harikasıdır, baktığında adama vay be dedirtir,ayrıntı da dizayna önem verir. Motor üzerinde hep marka parça kullanırlar. kalite vardır ama işçilikte İtalyan kafası hep aynıdır, birşeyler eksik olur,gevşek kalır,koyu ver gitsin derler, buna rağmen benim için İtalyan başkadır. Otomobilde de öyle Alfa Romeo'dan şaşman,şuan 230HP cik bir Alfam var mesela, onunla haftasonu bir tur dönsem bana yetiyor
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:32 ----------
Demek oluyor ki düz versiyon 26 olacak!