bu ilanla ilgili yorumlarınızı alabilir miyim? sahibiyle konusmadım kaza boya vs var mı bilmiyorum motorun dış görünüş ve fiyat olarak yorumlayabilirseniz çok sevinirim.
Cok temiz gorunuyor fotograflardan. Fiyat da iyi bence.
hiç aklımda olan bir motor değildi peki satarken sıkıntı vs çeker miyim? bir de genel olarak da modeliyle ilgili bi sıkınıtısı bilmem gereken bir şey vs var mı .
ustacım çok teşekkür ediyorum. bi yarın arayıp konuşacağım farklı beygirler vs de varmış sanırım vazgeçsem mi bilemedim ama yarın arayacağım sahibini. 76 98 bg hangisi sorayımBilinen tek sorunu var, on gobek alt rulmani su alip paslaniyor ve on tarafta bosluk ve tikirti yapiyor, o rulman degismediyse, konik rulmanla degistirirse iyi olur. Kendiniz yaparsaniz maliyet 100TL, ustaya yaptirirsaniz 200-400TL arasi.
Hepsi 98 beygir aslinda, sadece gaz kelebeginin orada gaz kolunun donusunu limitleyici bir aparat var, onu sokerseniz hepsi 98 beygir oluyor.
Bir parmak kadar bosluk olmasi normal. Eger debriyaj kolunun oradan tel ayarini gerdirip sonuna getirdigseniz, bir ayar da deponun altinda var. Debriyaj telini iki farkli yerden ayarlayabiliyorsunuz. Depoyu kaldirmaniz lazim ama.
http://images.wemoto.com/full/CABLE_CLUTCH_YAMAHA/10043791.jpg
Selamlar arkadaslar size birkaç sorum olacak, yeni aldiğim 2006 fazer in gecenlerde C1 C2 hava yakıt ayarını kurcaladim biraz şuanda ikiside +7 olarak ayarli. Eski ayarlarini hatirlamiyorum olmasi gereken orjinal parametre nedir sizce, birde elimde eski aracimdan kalma bir çift xenon farlar mevcut 35w olanlardan. Ikisini birden calistirdigimda 5.5 A ölcüyorum ampermetreden sizce bu güce akü cevap verebilirmi fazere monte edebilirmiyim orjinal aydinlatmadan memnun değilim, tecrubeli arkadaslarin cevaplarini bekliyorum saygilar.
35w olanlardan. Ikisini birden calistirdigimda 5.5 A ölcüyorum ampermetreden sizce bu güce akü cevap verebilirmi fazere monte edebilirmiyim orjinal aydinlatmadan memnun değilim, tecrubeli arkadaslarin cevaplarini bekliyorum saygilar.