Yapma yaw çok fazla fiyat vermiş,ben 300 tl gibi bir fiyata yaptırmıştım.Orjinal egzostu gönderip onun üstünde oynama yapmıştı yalnız.Siz sıfırdan mı egzost istediniz?Onun için fiyat yüksek olmasın,görüntü olarak orjinal ama ses güzel.
Evet gercekten iyiymis hemen alayim.peki diger sorunda bir ayar falan yaptirmak gerekecek mi ve yakitta herhangi belirgin bir artis soz konusu oluyor mu.?
Tiger firmasinin bugun internet sitesinde iletisim numarasini bulamadim mail attim bakalim donerler mi.? Hafta sonuna kadar haber bekleyecegim bakalim. Eger numarasini biliyorsaniz iletirseniz sevinirim.
Coktesekkur ederim yarin ararim.Özel mesaj ile TigerExhaust iletişim bilgisini gönderdim hocam.
Bu sezona da aslanımla giricez inşaAllah.İlk etapda turing cam,sele modifiyesi ve gidon yükseltme düşünüyorum.
Cam ve sele yi hallettim gibi.Gidon yükseltme için tavsiyeniz var mı?Bir de kendim montajlayabilirim herhalde dimi?
Öyle ince ayar derdi filan yoktur herhalde.
Efe bey siz istanbulun neresindesiniz.Yakinsak bir ara gorusuruz.
Rox Pivot Risers denen aparatlardan öneririm. Kullaniyorum menunum hem yukari hem one dogru uzatiyor gidonu.
http://www.altrider.com/images/thum...x-1-1-8-handlebar-clamp-x-1-1-8-handlebar.jpg
Hic gerek yok.Araştıracam Fazıl teşekkür ederim.Bu aparatı takınca fren,debriyaj veya gaz tellerinde değişiklik yapmak ister mi?
Bende anadolu yakasi kartaldayim.���� iki uc nokta sehirlerarasi gibi
Hic gerek yok.
Arkadaşlar merhaba depoyu fulledim 100 km yol yaptım 75 km full sehir ici 25 km de neredeyse hepsi 9 14 000 devir aralıgı totalde 7.8 litre üstüne yakıt aldı bu da kaba tabirle 32 krs a tekabul ediyor. Normal midir ? Simdi motorsikletim çok yakıyor takıntım yok ancak genel forumları okudugumda bu rakam biraz yüksek gibi sadece derdim motorsikletimde problem var mı yok mu onu bulmaya çalışlıyorum ona gore önlem almam gereken birşey varsa alacağım
Arkadaşlar merhaba depoyu fulledim 100 km yol yaptım 75 km full sehir ici 25 km de neredeyse hepsi 9 14 000 devir aralıgı totalde 7.8 litre üstüne yakıt aldı bu da kaba tabirle 32 krs a tekabul ediyor. Normal midir ? Simdi motorsikletim çok yakıyor takıntım yok ancak genel forumları okudugumda bu rakam biraz yüksek gibi sadece derdim motorsikletimde problem var mı yok mu onu bulmaya çalışlıyorum ona gore önlem almam gereken birşey varsa alacağım