you're welcome baby . i loveAman benden uzak olsun :mrgreen: arabaların arasından salına salına gidemedikten sonra yemişim giviyi de kappayı da
Bu arada Thank you for explanation canım benim :iloot::
you're welcome baby . i loveAman benden uzak olsun :mrgreen: arabaların arasından salına salına gidemedikten sonra yemişim giviyi de kappayı da
Bu arada Thank you for explanation canım benim :iloot::
Side case olayına taklıacak bir şey yokkullandığın zamanlarda özellikle 100 km ve üzeri süratlerde motoru tutan birşey var gibi hissediyorsun.
Çıkarınca farkı anlıyorsun. ama denge konusunda hiçbir sıkıntı yaşamadım. Ben givi v35 monokey kullanıyordum orjinal demirleriyle birlikte.
Bence yan çantalarda orjinal demiri tercih et. Givi bunları yaparken bence en az rüzgar yiyecek şekilde dizayn etmiştir.
Rüzgar sesinden ben hiç rahatsız olmadım. ama uzun yolculuklarda kesinlikle tavsiye ederim. Bana göre tek dez avantajı şehiriçi trafikte normal bir araç gibi hareket ediyorsun boyuttan dolayı aralardan geçemezsin
sidecaseler mustafanın uzun yolcuklarının vazgeçilmeziydi...bir yaren gibi eşlik etti ona yolculukları sırasında...
sidecase motora ayrı bir hava katıyor ama şehir içinde zararı olur mu diye bir soru biraz anlamsız bence...yani şehir içinde niye sidecase takılsın, ben topcse bile kullanmıyorum...bi süre sonra sidecaselerden şehiriçinde sıkılıp çıkarınca demirler kötü görünüyor (yan yatmada faydalı olduğu söyleniyor. )
bir haftalık yolculuğmda bile kullanmadım..topcase ve sırt çantası gayet yetti...önümüzdeki yaz 14 günlük seyahat için bile sidecase kullanıp kullanmamak konusunda kararsızım...topcase e ek olarak sosis çanta ve ya büüyk sırt çantası iş görecektir diye düşünüyorum...
yolda sidecaseleri düzgün ve eşit ağırlık dağılacak bi şekilde yüklemek de gerekli ayrıca...
o paraya öküz alınır akradaşlar demiriydi çantasıydı...
bi egsoz çok çok daha faydalıdır sidecse yerine
günlerdir süren lastik arama macerami lastik paylaşımını yapan gokocan92'nin yazısından gördüğüm "motolastik" sitesinden metzeler M5 alarak sonlandırdım. gokocan92 ve cihan54'e teşekkürler forewer'e deteşekkür ederim.
Valla her yerde fiyat değişir. Ben şahsen söylediklerini toplayınca ancak bin liralık masraf görüyorum (Lastik + ön takım + egzantrik). Bence iyi bir alışveriş olurdu, Fazer arayan ciddi düşünsün derim. Tabi motoru görmedim durumunu bilemiyorum nedir ne değildir de, anlatılanlara göre 10500 liraya temiz motor satıyor oluyorsun. ::sm_smile umarım bi kısmeti çıkar.. :cat:
günlerdir süren lastik arama macerami lastik paylaşımını yapan gokocan92'nin yazısından gördüğüm "motolastik" sitesinden metzeler M5 alarak sonlandırdım. gokocan92 ve cihan54'e teşekkürler forewer'e deteşekkür ederim.
Pist çıkması lastik alırım, hem de en kralından. Dişleri yenidir zaten. 350 liraya alırım.
Ön takımı ben burda (Orjinal parçasıyla) 100tl'ye yaptırıyorum.
Egzantrik zaten 550tl bana biliyosun ::fool::
Merhaba
BEnde bahsettiğin sistem var mercekli ikiside aynı anda yanıyor ve çok memnunum..
Arkadaşlar iş dolayısıyla paraya sıkıştim yarın yani 17 ocak cuma gününe kadar Motorum 2006 model fz6 fazer 43 binde 9.500 liraya satiliktir. Kırmızı siyah şase dir. Lastikleri bitik muayenesi yok ve on takımda boslugu vardır bide son zamanlarda egzantrik zincirinden ses başladı. Ben aldığımda bu haldeydi ha yaptırdım ha yaptiricam derken piyasanin kötü olmasından iş konusunda sıkıştım. Muayene yaptirabilmem için on takım bide lastik almam gerekiodu. Istanbul Kartaldayim.on takım için 400 lira fiyat almıştım herşey dahil lastik alıp üstüne 400 lira verip teslim alıyorum motoru. Gün içerisinde buraya pek bakamam herhalde telefonumu yaziyim. 0544 869 48 52. Sahibindende vs ilanı yoktur. Aklıma gelen bunlar gerisi için telefon ederseniz bilgi veririm.
Merhaba
BEnde bahsettiğin sistem var mercekli ikiside aynı anda yanıyor ve çok memnunum..