yağmurlar başladı motorlarda garaja çekilmiştir artık
18.250 abs li fazer insanın ruyasına girer yahu:cherry: eessegin aklına karpuz kapugu getirmek gibi bir sey :mrgreen
Arkadaşlar merhaba bende bende fazer almayı düşünüyorum 2005 model ABS'li 10,000 km de
bir tane buldum fiyat 11,500 tl... 2005 model oluşu beni düşündürüyor ama km'ye bakıldığında gayet mantıkı gibi geliyor.. Değerli fikirlerinizi öğrenmek isterim..Bir kere kafamda şu var ABSliyimi tercih etmeliyim ve 2005 modellerde herhangi bir teknik problem varmıdır..
?
yağmurlar başladı motorlarda garaja çekilmiştir artık
abs oluşu bence bir artı ancak 2005 modellerde abs varmı onu bilmiyorum. modeline göre bence fiyatı fazla.
ben 2007 model 14500km deki moruma 12000tl istiyorum. sen kıyasla artık
ya kertenkele sen haln burda böle yazıp yazıp kalablık etmeye devam ediyormusun
seninyüünden motoru bıraktım fazer alacatım vazgeçtim araba aldım.. bitirdin beni senin şu boş hiç bir içeriğe yada anlamaifade etmeyen msjların![]()
hocam seninki abs'limiydi acaba?
abs oluşu bence bir artı ancak 2005 modellerde abs varmı onu bilmiyorum. modeline göre bence fiyatı fazla.
ben 2007 model 14500km deki moruma 12000tl istiyorum. sen kıyasla artık
istersen 78 bg motoru yaklasık 90 beygıre yakın bır sevıyeye cıkarabılıyorsun güc lazım dıyorsan tabi....,hayırlı ugurlu olsun Allah kımseyi motorsuz bırakmasın..
seninkinde abs yokmuş 10,500 e bıraktı fiyatı(sanırım fiyat makul?) bugün konuştum .. peki birşey sorucam yedek parça sıkıntısı yaşarmıyım bu motorsiklette..çünkü şu an bende aprilia mojito var yedek parçaları pahalı ve bulunması zor..
2006 MODEL BİR fz6 kullanıp motorundan yana sorun yaşayan varmı ?
İkinci ellerin fiyatlarına baktınmı:cat:sıfır fz6n fiyatı konusunda ne diyorsunuz acaba, 15.500 tl, insanın aklı gidiyor o tarafa doğru hemen
fz6n bakınmaktayım da![]()
Belli bir deviri gectikten sonra alt taraftan tikirtiya benzer bi ses geliyor bununla karsilasan oldu mu?
Peki bu hata kodlarinin yazdigi menuye nasil girilecegini bilen var mi?![]()