Bende katıldım Fazerimla aranıza arkadaşlar.
Hayırlı uğurlu olsun, bende bir ay evvel sattım. Lastiklerin iyi değilse hemen değiştir. 32.000 km kullandım, tık demedi.
İyi günlerde kullan
Bende katıldım Fazerimla aranıza arkadaşlar.
Hayırlı uğurlu olsun, bende bir ay evvel sattım. Lastiklerin iyi değilse hemen değiştir. 32.000 km kullandım, tık demedi.
İyi günlerde kullan
[
Hayırlı olsun.Çok doğru bir seçim.Piyasadaki en sorunsuz motorlardan biri.
Korkut hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan.
Bu arada bana da bi fazerle takas teklifi var.Önümüzdeki günlerde değerlendirmeye niyetim var.2006 modelmiş ve 12.000 km'deymiş.Sizce kaç para eder?
Korkut bu arada izlenimlerinden bizi mahrum etme.Arkandan gelenlere yol göster.100 km'de kaç yakar?Bakım masrafları kaç km'de bir ne kadar tutar?
arkadaslar lastikler takım olarak 900tl civarı
bujiler eger iridiumsa 4x35:130tl
normalse 4x12.50:50tl
yag kaliteye gore degisir filtreyle birlikte degistirirsen 2.8lt yag gider
oda 60 tl filtre KN 33tl ye aldım ben
hava filtresi KN :130 tl
balata degistirmem gerekmedi simdiye kadar?
Sağol abiciim:rendeer:korkut hayırlı olsun. güle güle kullan.allah kaza bela göstermesin:cat:
Korkut hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.Güle güle kullan.
Bu arada bana da bi fazerle takas teklifi var.Önümüzdeki günlerde değerlendirmeye niyetim var.2006 modelmiş ve 12.000 km'deymiş.Sizce kaç para eder?
Korkut bu arada izlenimlerinden bizi mahrum etme.Arkandan gelenlere yol göster.100 km'de kaç yakar?Bakım masrafları kaç km'de bir ne kadar tutar?
DOĞRU GÖRMÜŞSÜN..BİR İKİ AY OLDU..Bugun Fazerli bir polis gordum, yanlis mi gordum, dogru mu gordum diye bakar iken, nerede ise kaza yapiyordum![]()
güle güle kullan korkut abi..
güzel bir tercih yapmışsın..
resimleri en kısa zamanda bekliyoruz..
Çok açıklayıcı faydalı olmuş.Teşekkürler.Ancak bunlar ne zaman değiştiriliyo.Yani mesela yağ 10.000'demi değiştiriliyo.Lastikler kaç km gidiyo.Bunları da yazarsanız çok faydalı olur.
Bütün kapılar fazere çıkıyo.İkinci el piyasası en güçlü , sorun çıkarmayan motor fazer gibi görünüyo.Bizim gibi cc yükseltmek isteyenlerin karşısına hep fazer çıkıyo.Ben de sanırım kaçınılmaz bir şekilde fazere doğru ilerliyorum.
yag hatırladıgım kadarıyla kitapcıkca 10000de bir diyo ama ben her 5000de bir degistiriyorum
lastik kullanımına ve sahip oldugun markaya (markadan markaya hamur sertligi buna baglı olarak yol tutusu vs. degisiyor) gore ben sahsen 7000giden de gordum hatta dun 2008 model bir motor gordum 2000kmde ama lastikler nanay! ama 20000 giden de var!
bujileri 20000de bir degisiyor !
zaten hava filtresini KN alırsan degistirmene gerek yok temizle temizle kullan
yani en sık masraf yag!