Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Aleti 12,000km kullandim, benim bir onceki motorumdu. HICBIR sikayetim yok. Ne arkada kayma hissettim, ne guc kaybi. Bu kadar mukemmel dengeli, ivmeli, kivrak bir motor gormedim/kullanmadim. Herkeze tavsiyemdir. Su anki motorumu biraz eskittikten sonra gene FZ6 yada FZ1 almayi dusunuyorum.

Moderatör tarafında düzenlendi:
senin sinyallere birşeyler ayarlıycaz artık adminim skullhunter'ım :wiinkk:

cok saglam olmus stıckerlarla beraber..neyse benım daha coookk yolum var fazer a..herkese guvenlı surusler

skull kardeş bi tek ikimiz varız herhalde burda artık tam dayanışma yaparız:p

evet merak edenler için yazıyorum ve resimler ekliyorum tabiki bıktık kardeşim senin motorlarından diyenlerde olabilir tabi ama hoşuna gidip uygulamak isteyen de olursa yardımcı olurum.....
1-ilk iş xenon ve motor koruma demiri taktım bunun resmini zaten koymuştum..
2-bugün plakalığı çıkardım arka sinyalleri deiştirdim çok şık oldu işte resimler sinyalleri yuvarlak içine aldım biraz ufakta :D

Siyah cam güzel gitmiş. Acaba bende binebilecekmiyim bu motora :salut: Bu arada motokeyfin'deki testte test eden eleman vites geçişlerinin çok yumuşak ve sorunsuz olduğunu söyledi:silent: Skull senin motorda sorun olmasın :queen: Belkide test motorunda vardır bir problem ama ortada bir çelişki olduğu kesin

Ben benim ABS'lisini teslim alalı 1-2 hafta kadar oluyor. Öncesinde 2005 fazer 600 vardı. Çok memnun kaldım, o yüzden aynı motorda kaldım.
Nedense arka freni çok kitliyordum panik/ani frenlemede. O yüzden ABS lisi en iyi çözüm olur diye düşündüm.
pic083.jpg

Şu an 1600 kmde.. yağ filitresinin gelmesini bekliyorum. Bu gün nasipse K&N hava filitresi takılacak ve ilk 1000km bakımı yapılacak.
Eskişehire gittim Emok festivaline.. O yüzden kilometre arttı ilk haftada bayaa bi.
pic001.jpg

Yol tecrübelerime gelince. O kadar yükle ki arkamda 55 kg lik pilyonumda vardı, yolda gayet stabildi. Amortisör ayarını en serte getirmeme ve lastiklerin havalarını 36/42 yapmama ragmen yolsa konfor sorunum olmadı. Virajlarda gayet iyi yattı, kendi limitlerimde döndüm.. Rüzgarlı yerlerde yalpaladım biraz ama bu normal. O kadar yükle bile durmada en ufak bir sorun yaşamadım, ki yola çıkmadan önce fren disklerim daha yeni yeni çiziliyordu. 400 km de yola çıktım, 1200 km kadar yapıp geri döndüm. En çok arka frenden şikayetim vardı, oda dönüş yolunda artık çok iyi bir şekilde tutmaya başladı. Rodaj olsun, risikli olsun, abs yi henüz hiç devreye sokmadım, inşallah bu ilk bakımından sonra boş alanlarda biraz test edeceğim motorun ABS sini..
Tabii bende bu güne kadar 8000 deviri geçmedim. Ama bir kaç kere kısa süreli olmak kaydiyle 10000-11000 devire çıktım. evet, motor çok daha keyifli oluyor ozaman.
Ancak düşük devirlerde çekiş düşüyor, bence 6000-7000 den sonra çok daha keyifli oluyor. hoş.. 10000 lerde dadından da yenmiyor kerata.. :)

Önümüzdeki günlerde tek kişilik kısa gezilere çıkacağım, fikirlerimi söylerim burdan

kalın sağlıcakla..

cok güsel bi alet. ben cıplak olanı daha cok sewdim :) ama daha 16 yaşındayım:salut: :salut: neyse ilk motorum 123 cclik vitesli bişi olur ama ikinci motorum kesinlikle cıplak bi FZ6 olucak :queen: :queen:

bide bişi sorucam bu aletin max. hızı nedir?? ve ayriyeten yakıt tüketimi nasıldır??
şimdiden teşekkürler

Son düzenleme:
abi hepsi iyi güzelde... o fiyatlar ne yaw oyle ?????? :(

zavalli vatanasimiz niye bukadar ka...laniyo? biz burda (almanyada) sizin ödediginizin 2/3 sini ödüyoz ve o bile göze bagzen pahali geliyo..

bu nedir anliyamadim..

allah acil sifalar versin hepinize

yuh be

Motoru değiştiricem ama kararsızlık kötü şey.

Yok mu şöyle derin kullanıcı analiz-değerlendirmesi Fazer hakkında eski kullanıcılarının.

CUM

fazercılar aktif olun abi yaa :cherry: bu motor şahane çoğu kişi bu motoru aday motor olarak düşündüğü biliyorum bende dahil olmak üzere ,, bilgilendirin bizi devamı gelsin gerçi uçuk kaçık fiyatlar ama uzun zaman kullanılır bu motor hemde paranın gözü kör olsun siz yollayın fotolar bilgiler biz bakalım elbet alırız , ben kendi adıma söliyim seneye değiştireceğim motor dalında en favori adayım :bounce:

www.fazerturkiye.org

arkadaşlar neredeyse tamamı fz6 fazer kullananlardan oluşmuş bir platform bilgi alma açısından çok faydalı bir yer tavsiye ederim...:cat:

uzun yol motoru olarak FZ6 Fazer ABS düsünüyorum
bu fiyata alabilecegim daha iyi alternatifler var mi

bugün bir fz6 gördüm.abimiz arka egsozları iptal edip yana yeni bi egsoz monte etmiş.seside pek mükemmel değildi.neden böyle bişey yapmış anlayamadım ben.ama allah için güzel motor:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Süper bir alet gayet iyi performans sergiliyor raceden tek farkı konforu...bir okadarda estetik zaman zaman kararsız kalmama neden oluyor...şimdilik f650 gs teyim.:) Saygılarımla

fz6 fazer klasmanında tek bir motor spor motorla turing arasında kalıyor ama ne tam olarak bir spor nede tam olarak bir turing...

avrupada satış rekorları kıran bir model...

2007fz61ua5zx.jpg

yalnız arkadaşlar yabancı bir dergiden alınan bu resimde yeni fz6 dan bahsediliyor(en soldaki model) ekim ayında ingilterede yapılacak fuarda tanıtılacakmış...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar