Yazıyı dikkatli okudun mu yada videoyu seyrettin mi bilmiyorum ama uzunlar için farklı bir ampul yok iki farda da birer ampul var uzun kısa ayarı mercek içerisinde yer alan perdenin hareketiyle uzun-kısa ve selektör yapıyor. Bu sebetendirki ampuller ben marşa basınca yanıyor kontağı kapayınca sönüyor. yani öyle sık açıp kapatmak gibi bir şey söz konusu değil.
Mercekleri D2S almakla iyi etmişsiniz. H7,H3,H1 vb. merceklere göre ışığı daha homojen dağıttığı söyleniyor D2S'lerin.
d2s ve diğer ebattaki ampullerin sadece diplerinin ve odak noktalarının farklı olduğunu biliyorum ben dolayısıyla ışığı dağıtma konusunda görev mercek yada aynaya düşüyor. orjinali h4 yada h7 olan bir fara zaten başka ebatta ampul takman çok doğru olmaz. Hatta bir aparat kullanmazsan mümkünde olmaz. Ve bu şekilde projektörlerde de h7-h4 9005 vs gibi diğer ebatları kullanman mümkün değil merceklere uyumlu d2s d2c gibi modeller var onları kullanman zorunlu. çünkü sadece onlar uyumlu.
Hyo'nun üzerinde kendinden mercek var. Ben 6000 K kullanıyorum.
Hem görsel açıdan hem aydınlatma performansı olarak tatmin edici bir değer.
Çektiğiniz son fotolara bakıyorumda biraz sarı kalmış sanki sizin farlar.
Xenon kiti yerleştirmeden çekildiğini düşündüm bir an bu fotoların.
Fotoğrafları ben kasıtlı olarak bir miktar sarı çektim o yüzden farlar daha sarı gözüküyor.
Aydınlatma için en ideal ışık sıcaklığı 4300K yada 5000K olarak biliyor ve otomobil üreticilerinin hepsi bu ışık renginden ampuller kullanıyor.
Ekleme: Videoya dikkat ederseniz ışık belli seviyede kesiliyor.(kesilme çizgisi) Merceğin faydası;ışığı ihtiyaç olan alana yayıyor sadece.
Evet haklısın mecek ışığı düzgün odaklıyor ve dağıtıyor. Ama o kesme çizgisi mercekle değilde mercekle ayna arasında yer alan perde sayesinde oluyor. Bi-xenon olan merceklerde bu perde hareketli oluyor ve bu şekilde selektör yapabiliyorsunuz. Megan gibi sadece kısaları xenon olan mercekli araçlardaysa yanda uzunlar için bir halojen far daha bulunuyor. Halojenlerin tepki süresi xenona göre her ne kadar hızlı olsada perdenin hareketinin yanında son derece yavaş kalıyor.