@draguan Selam,
Geldiğinde konuşuruz hani motora baktırmaya gidecektik ya beraber, web sitesine girip bakmadım ama Türkiye de de bu tarz parçalar bulursun diye düüşünüyorum. Hatta bir arkadaşımla bugün konuşuyordum bobber yapcam falan diyordu. Olmadı onunla tanıştırırım seni Bobber fantazilerine beraber devam edersiniz ne dersin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:44 ----------
@yasinsubay selam
Öncelikle forumu okumanı tavsiye ederim güzel bilgiler var bilgine
Sondan başa
Lastikler o fiyat aralıklarında bende alacağım, hep metzeller kullandım yine metzeller almayı düşünüyorum hatta white wall serisi alacağım. Eğer beyaz yanak düşünüyorsan bütünleşik beyaz yanak daha sağlıklı lastik seçiminde buna dikkat et derim.
Uzun yıllardır sis farı kullanıyorum. H3 55 watt diye hatırlıyorum, bir sıkıntı yaşamadım herhangi röle yok. Aküden gelen kablo ve bir anahtar var tesisatta, Bu aralar akü enayileşmeye başladığından trafikte rolantideyken çok açmıyorum ama akünün şarj olabileceği devirlerde açıyorum herhangi sıkıntı yaşatmıyor. aslında sis farları için led ampule geçmek mantıklı ama Git, Al, Gel, Sök, Tak denklemi zor geliyor açıkçası.
Dragstar' da tüm cruiser kardeşleri gibi titrer. Bu titeşimin makbulu 140 dan sonra olanıdır orjinal eksozlu motorlar için ama açık egsozlular 120- 130 civarında başlar. Haline şükret bendeki egzantrik probleminden dolayı benimki 90 dan sonra başlıyor. Anlayamadığım bir şey var 140 la giderken motor birden mi stop etti yoksa rolantiye düştüğünde mi? Eğer rolantide stop etttiyse yakıt dengesizliğinden olabilir ama sadece senkron ayarı değilde aynı zamanda karbüratör ayarı da yaptırsan daha sağlıklı olur. Bu arada senkron ayarı ile yağ ve yağ filtresi değişecek diyen arkadaşın önünden dahi bir daha geçme bence, ya işi bilmiyor, ya da geçirmeye adam arıyor...
Avadanlık kapakları için ebay ne diyorsa doğrudur. Senin kapaklar nasıl? Eski sahibi derme çatma bir şey mi yapmış acaba? Fotoğrafını ekleme şansın var mıdır?
Ön çamurluk classic yazıları için yine ebay ne derse doğrudur. Sanki biryerlerde görmüştüm ama hatırlayamadım sahibinden' e de bir bak istersen.
Muayene konusunda ise açık egsozla gitme geçemezsin, ya orjinal egsoz takcan, ya baffle gibi birşeyler yaptıracan ya da Allahın sevdiği kuluysan eğer, bendeki baffles sana uyarsa takıp girecen muayeneye.

ama susturmadan girme muayeneye uğraşırsın defalarca...
@emreserim @draguan @yasinsubay hepinizi takıcam peşime götürcem tamirciye galiba öyle gözüküyor bu işin sonu
Selamlar,