Yamaha Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Zor işmiş valla üstadlar parayı ayarlayana kadar kolaydı herşey şimdi renginde dahi takıntılı oldum :)

Arkadaşlar merhaba. Ben de 1997 model Drag Star 650 Sport aldım. Harika makina gerçekten. :)

Kazasız belasız kullan dostum

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:51 ----------

Siyah mı kül grisi mi, dragstarda hangi renk daha güzel duruyor sizce[/QUOT

Siyah dostum .. Yarın öbür gün sıkılırsanki hiç sanmam üstünde oynayabilirsin boyatabilirsin yada custom yapabilirsin.

Yeni alanlarada alacak olanlarada hayırlısı olsun inşallah arkadaşlar,
Draggy bende Yeditepenin karşı caddesinde çalışıyorum.Bilirsin belki bankacı olduğun için Tümsaş.. Bankalar ile alakalı işlerimiz.Motorla geldiğim bir öğlen içerim çayını kısmetse,

İnşallah, ama bizim işimiz Genel Müdürlük işleri pek firmalarla işimiz olmuyor.

Bu arada bana motor aşkını aşılayan ilk insan olan Ümit Abimizi (Kont Ümit) kaybetmişiz. Allah gani gani rahmet eylesin, eşimle konuşuyorduk 2 gün önce motorun aksesuarları için Edirne ye gidip Ümit abiye mi taktırtsak diye :(

http://www.edirnehaber.org/haber/6991/umiti-kaybettik.html

Başınız sağolsun,Bende annanemi kaybettim dün sabah,Yaşlıydı ama son anlarında şunu farkettim; hayat her yaşta güzel ve can heryaşta öyle tatlıki o yaşta bile kendisine ölümü hiç yakıştıramadı ve son anına kadar iyileşip ayağa kalkacağı umudunu taşıdı.

Başınız sağolsun,Bende annanemi kaybettim dün sabah,Yaşlıydı ama son anlarında şunu farkettim; hayat her yaşta güzel ve can heryaşta öyle tatlıki o yaşta bile kendisine ölümü hiç yakıştıramadı ve son anına kadar iyileşip ayağa kalkacağı umudunu taşıdı.

Senin de başın sağolsun :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Arkadaşlar intercom çiftli set alacağım ama fiyatlar çok mantıksız geldi bana! Uygun fiyatlı veya alternatif önerisi olan var mı?

Üstadlar bugün baktırdığım dragstar 650 nin devriyaj balatası ve emme manifoltunun değişmesi gerekiyormuş yetkili servis 350 şer tl dedi bana çok fazla geldi bu rakam

Senin de başın sağolsun :(

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:53 ----------

Arkadaşlar intercom çiftli set alacağım ama fiyatlar çok mantıksız geldi bana! Uygun fiyatlı veya alternatif önerisi olan var mı?

banada lazım ıntercom...

başın sağolsun hocam.

banada lazım ıntercom...

Kablolu istiyosanız beleşe veririm, bir kere kullandım, bir daha da kullanmadım :)

Üstadlar bugün baktırdığım dragstar 650 nin devriyaj balatası ve emme manifoltunun değişmesi gerekiyormuş yetkili servis 350 şer tl dedi bana çok fazla geldi bu rakam

kesinlikle fazla, orjinal balata 150, manifoldlar 150 arada 400 TL fark işçilik için fazla..

Başınız sağolsun, huzur içinde yatsın.

İnşallah, ama bizim işimiz Genel Müdürlük işleri pek firmalarla işimiz olmuyor.

Bu arada bana motor aşkını aşılayan ilk insan olan Ümit Abimizi (Kont Ümit) kaybetmişiz. Allah gani gani rahmet eylesin, eşimle konuşuyorduk 2 gün önce motorun aksesuarları için Edirne ye gidip Ümit abiye mi taktırtsak diye :(

http://www.edirnehaber.org/haber/6991/umiti-kaybettik.html

Başınız sağolsun, huzur içinde yatsın, sizin gibi birisine motor aşkını aşıladığı için açıkcası teşekkür etmek isterdim.

:) Açık kask ile 30-40 km hızda kullanırsan verimli olabilir ama zaten o hızda artçının sesi çok rahat duyuluyor :) biraz hızlandıktan sonra whooooo diye aşırı bir uğultu çok rahatsız edici

:) Açık kask ile 30-40 km hızda kullanırsan verimli olabilir ama zaten o hızda artçının sesi çok rahat duyuluyor :) biraz hızlandıktan sonra whooooo diye aşırı bir uğultu çok rahatsız edici

Wooo :) Şimdi bir elektronikciden çıktım, telsizler var kulaklık takılabilen hem de mandala gerek kalmıyor, Aselsan'in 150 lira falanmis. Denenebilir geldi, fikrin var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar