Yamaha Yamaha Dragstar XVS 650 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

uzun,kisa far ve plaka muhur hafif kusurlu olarak gectim muyeneden plaka orjinal ve tek muhur var ama iki muhur olmasinda israr etti. bekleyen motorlarin yarisinda tek muhur vardi

işte tüvtürk denen berbat para emici gereksiz kurumun berbatlığı, plakalar artık tek mühür kanun var bununla ilgili...

yardimlariniz icin tskrl.Bu arada korukler hafta ici geliyormus.hafta sonuna motor full hazir olur inslh.

bnede yaz sonunu bekleyemedim, hem yağ damlatma olayını gidermek hem de krom parçaları taktırmak için motorcu ile anlaştım.

Hayırlısı olsun inşallah.Arabayı acil Bostancı sanayiye götürdüm bahsetmiş olduğun pas sökücüyü alacaktım unuttum aceleden,İlk fırsatta alıp deniycem.Motora kendim yapacağım bakım için zaman ayrımaya çalışıyorum ama nafile.Bir iki saat boş vakit bulup ondada turluyorum ancak.Geri kalan zamanda genelde çocuk bakıyorum.Hanım benden geç işten geliyor ve cumartesileride çalışıyor.Pazarda onları gezdiriyorum mecburen.Kayınvalide mesai saatleri dışında bir dakika bile fazladan bakmıyor :) Valla böyle motorcu olmak çok zor.

Dragstar 650 sahibi olmamama rağmen (henüz) hergün bu foruma girip paylaşımlarınızı okuyorum, çok zevk alıyorum. Sizleri hiç tanımamış görmememe rağmen kendime yakın hissediyorum.
Keyifli sürüşler dilerim, sizleri takipteyim.

Hayırlısı olsun inşallah.Arabayı acil Bostancı sanayiye götürdüm bahsetmiş olduğun pas sökücüyü alacaktım unuttum aceleden,İlk fırsatta alıp deniycem.Motora kendim yapacağım bakım için zaman ayrımaya çalışıyorum ama nafile.Bir iki saat boş vakit bulup ondada turluyorum ancak.Geri kalan zamanda genelde çocuk bakıyorum.Hanım benden geç işten geliyor ve cumartesileride çalışıyor.Pazarda onları gezdiriyorum mecburen.Kayınvalide mesai saatleri dışında bir dakika bile fazladan bakmıyor :) Valla böyle motorcu olmak çok zor.

Allah kolaylık versin zormuş senin iş valla :) Benim de şu manifold değişim kaçınılmaz hale geldi ama ben de inat ettim. Kendim onaracagim. Draggynin dediği gibi 3-5 saat ayırıp güzelce onaracagim artık. Olmadı gidecek 200 kağıt :)

Allah kolaylık versin zormuş senin iş valla :) Benim de şu manifold değişim kaçınılmaz hale geldi ama ben de inat ettim. Kendim onaracagim. Draggynin dediği gibi 3-5 saat ayırıp güzelce onaracagim artık. Olmadı gidecek 200 kağıt :)

Hiç verme o kadar zor bir şey değil, alttaki linkte sübap ayarı anlatılmış ama 3. adımda tataa manifoldlar önünde :)

http://webslingercycles.com/Docs/V%20Star%20650ValveClearanceCheckandAdjustment.pdf

Ben Bostancı sanayinin girişindeyim, haberim olsaydı çay ısmarlardım, ben de iş ve köpekten :mrgreen: dolayı zaman ayıramıyorum fazla :)

Dragstar 650 sahibi olmamama rağmen (henüz) hergün bu foruma girip paylaşımlarınızı okuyorum, çok zevk alıyorum. Sizleri hiç tanımamış görmememe rağmen kendime yakın hissediyorum.
Keyifli sürüşler dilerim, sizleri takipteyim.

Arkadaşlar kapatmışlar kendilerini kimseye mesaj yazmıyolar.

Arkadaşlar her türlü yardıma açığım bu hafta almak istiyorum motoru... Bakmaya giderken bana yardımcı olabilecek olan varsa çok sevinirim dragstar kullanıcısıyla motor olmak en mantıklısı gibi geliyor bana

Profiline de yazdım hocam, elbet bakarız ama bir servisin yapacağı kontroller en sağlıklısı olur. bir nevi expertizi de yapılmış olacaktır.

Arkadaşlar merhaba. Ben de 1997 model Drag Star 650 Sport aldım. Harika makina gerçekten. :)

Teşekkürler draggy ... telefonla ulaştım gökhan beyle görüştüm çok kibar telefonda sesi güven veren birisi bu hafta inş gitmek kısmet olur

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:26 ----------

Arkadaşlar merhaba. Ben de 1997 model Drag Star 650 Sport aldım. Harika makina gerçekten. :)

Hayırlı olsun kazasız belasız kullan hocam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar