Ucuz yollu sis farı bağlantı demiri arıyorsanız; bisiklet tamircilerinden çıkma 4-7 yaş arası çocuk bisikleti gidonlarından isteyin. Ön far altına uygun olan bir tanesini alın. Tornada fazlalıklarını kestirip montaj deliklerini açtırdıktan sonra nikelajlatın. Ben eski 1100 Dragstar'ıma böyle yapmıştım. Üzerinden çok zaman geçti ama aşırı ucuza mal olmuştu. Aklınızda bulunsun diye yazmak istedim.
Öncelikle merhabalar
Bu zorunlu trafik sigortası Dragstarı da vurdumu durum nedir en son ne kadar ödediniz ?
Kullanıma göre değişir. arada bir yag cubugugunu cek (1000km arayla falan)yagı parmagına damlat parmaklarını birbirine sürt bulaşmanın hic bitmemesi gerekiyor. Yag cubugu cektiğinde yagın damlaması lazım ,serbet gibi olması lazım kullandıkca KM artıkkca kirlenir,bu bahsettiğim ele bulaşma olayı azalır. Yag değiştirdikce cıkan yagını git kontrol et (koyulugu - kirlenmesi) .Bunlar kullanımdan hava sıcaklıgından bir sürü sebbeten değişebeilecek faktorler.Bazen yag 5000de degişmesi kesin gerekir bazende 6000 7000 gider temizse bozulmamıssa.
Ama en kalite yagıda kullansan(bence kaliteli yag kullan)5000 6000 km sonra değiştirmeye çalış.İhmal etme.Motorun canı yağ.
Selamlar Dragstar 650 için eksantrik takım bulabileceğim bir link varmı. Google da sadece zincir sonucuna ulaşabiliyorum. Eksantrik gergi ve zincir takım olarak lazım. Yurtdışı hesaplı alabileceğim bir tavsiye olursa memnun olurum.
Merhaba arkadaşlar. Bu gün yaşadığım bir problemi çözmemde yardımcı olabilirmisiniz?
Bu gün benim dragstarın muayenesi vardı. Ön freni sıkınca, lamba yanmıyor diye ağır kusurlu raporu verdi. Ben görevli ile "Ön frenin fren lambası yakma özelliği yok" diye tartıştım. Fakat varmış, malesef. Yani haksız çıktım. Meğerse müşür arızalı imiş. Fakat serviste o parça yok. Bir saattir nette arıyorum bulamadım. Bulabileceğim bildiğiniz bir yer var mı? Teşekkürler.
Manetteki müşir mi? Ama o müşir arıza yapacak bir şey değil. bir mandal o elektronik bir şey değil. Maneti sıkınca ucundaki pim içeri girip devreyi tamamlıyor. Tamiri çok kolaydır diye düşünüyorum. Yapılamazsa ya da yoksa adres yine ebay olacak.. Olmadı muayeneden geçmek için bir arkadaşınınkini ödünç al şimdilik..