Valla yazıyordum aslında o sırada ama araya iş girdi; ve hala mesaideyim
Necmi'nin yeni yerine bırakmıştım motoru, aldım. Motor indirmeye falan gerek yok, debriyaj balataları dedi ve değiştirdik. Makine saat gibi oldu dedi. Gittim motoru almaya o yoktu dükkanda ama başkasıyla konuştuk işte, öyledir böyledir diye. Debriyaj balataları yanmış resmen, kapkaraydı.
Neyse motoru alıp gitmeden çanta duran yeleği giyeyim de gömlekle kalmayayım yolda dedim; demez olaydım. Çantamın kilitlerinin ikisi de yalan olmuş. Açma klipsleri nanay yani.
Düşmüştür diyor adam, ya kardeşim düşer mi hiç, akla mantığa sığıyor mu? Bugüne kadar oynamayan şey, düşer mi gözünü seveyim dedim. İnternetten bakınmaya başladı, temin edelim de takalım diye ama hikaye olarak kalacak gibi. Gerçi Necmi aradı sonra konuştuk, ben halledeceğim dedi. Halledecektir, Allah var, namuslu adam tanıyabildiğim kadarıyla.
Gel gelelim ben yola çıktım Anadolu yakasından karşıya geçerek dönüşte ufak ufak denedim ama yine istediğim ve hatırladığım performansa dönmemiş. Tamam debriyajdan belli fark var ama, titreşim çok azalmış eski haline nazaran. Hala bana kalırsa silindirde bir ses var ve eşime göre arkada otururken ıslık gibi bir ses de alıyormuş. Valla kış da geldi artık zaten vereceğim @draggy 'ye motoru, yeni evinde oynasın üstünde kafasına göre.

Ne dersin Devrim üstadım