YAMAHA D-elight hakkındaki düşünceleriniz. (YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM)

Arkadaşlar yeni bir motor alacağım. Ufak bir şeyler bakıyordum ve Yamaha d-elight i gördüm. güzel motor şekli şemali falan ama bazı arkadaşlar bana dedi ki motor küçük 2 kişi bayır çıkamazsın güçsüzdür falan filen tarzı şeyler. Benimde aklıma takıldı ve pek bilgim yok şehir merkezinde oturuyorum ve yamaha d-elight ile 2 kişi ilçelere gidebilir miyim ?? 2 kişi bayır çıkarken çok zorlanır mı???? kısacası nasıl bir motordur ?? bana bilgi verenlere şimdiden çok teşekkürler :)

Balla istanbuldan samsuna giden var kardeş youtube bak gir araştır giden gidiyo sadece deposu kücük
Küçük cc yoktur küçük hayaller vardır 😉👍

Yamaha delight'in bence satış rakamları beğenilmediği için alternatif yamaha n max üretildi.iki kişi binmeyi düşünüyorsanız nmax yada pcx almanızı tavsiye ederim.

Motosikleti
Suzuki burgman 200
bir önceki motorum delightti.oyle bayir cikmamazlik filan yapmaz,minikligine aldanma aslan gibi motor ama butce varsa tabi ki pcx veya n max daha mantıklı

Youtube da ikiteker diye bir kullanıcı var.
Onun motoru delight idi bir ara, bakabilirsin videolarına.

Merhaba,

Ben delight ımı satıyorum ilanı aşağıdadır. Eğer klasik tarzı seviyorsanız, keyifle şehir içi trafiğinde sürebilirsiniz,dikkat çekici bir motordur.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2015-yamaha-delight-az-kullanilmis-cok-klas-295460587/detay/

Okudum ama pek tatmin olmadım. Bu nedenle birde kendim sormak istedim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar