Bizi adamdan saymadılar heralde. :mrgreen:
Bizi adamdan saymadılar heralde. :mrgreen:
Gelir acele etmeyin....Bana 15 günde geldi....Bir tanesi 20 günde gelmişti....
Acele etmeyelim mi? :silent:
Abi 8 ay oldu be :queen::queen::queen:
bu sitede üye olmamızı ve anahtarlık dağıtılacağını ilan eden arkadaşa teşekkür ediyorum motorumuz yok hiç olmazsa anahtarlıkla avurunuz:queen:
bana gelmedi hala. :mrgreen:
Dear hungry dedeciğim borubabayıaldı...Anahtarlığınla mutlumusun...fekat motorunuz KINROAD marka bir garip çin çon...aşırı titreşimden cinsel hayatınızın etkilendiği söyleniyor...:queen:
ama anahtarlığın yamaha...yani at kuyruğu üzerindeki kelebek ambiansı...:queen:
ulen bendekim diriltti bu topiği diyordum bekle gelir bigün elbet
valla mete kuyruk acın derinde zaten kitliyordun artık her fırsatta affetmem diyorsun eline koz geçmeye gorsun olum ben o beğenmediğin çin çonla neredeyse 9000 km.ye geldim senin gibi fos motorcu değilim 8 ayda 9000 km. sen oturduğun yerde bi taraflarını büyülterek yazmaya devam et klavye motorcusu seni![]()
topu topu 2 tane popüler başlığın var onlarıda sağlama al...dirilt he...aman nazar değmesin topiklerine...
9000 km...vay be...hayatım benim bir işim var...seni bilmem...gezcek vakit bulamıyorum....sabah 7 akşam 8 çalışıyorum...boş gezenin boş kalfası olsam 9000 km bende yapardım...ama özel sektör kanka...her an herşey olabilir...ale:
Kızkandın mı lem....:queen::queen:
Az ye çalış seninde olur....:wiinkk:
Fürek_han;695556' Alıntı:neyini kıskanayım len...Kazım Kanat alp...herif part taymcı...eli şeyinde geziyor...sezon işçisi amele...seks kölesi herif...barmenmi garsonmu valemi bellei değil klüpte...:queen:sen tanımazsın bu turizm elçisini...:queen:hayatı üçkağıt...dönme dolap...tezgah...zzr mzr diye kandini avutur garip...rus garıları kandırmak için herşey...bi baltaya sap olduğu görülmemiş...:queen:
sen hiç Honda Yamaha bayisi gezip KINROAD ALIRMIYDIN...
DELİKANLI GİBİ YAZ AMA...KANKANI KOLLAMA...:cherry:
seninde dünya umrunda değil...ben gece yarısı kalkıcam patronu Havaalanına bırakcam sıpa alp...de get işine...yatıyom ben...
Bir gün anahtarlığımda V-MAX yazarsa beni ancak o mutlu edecek,isterseniz hayallerime sizde ortak olun şuradan bakıverin.
www.next-vmax.com
Kızkandın mı lem....:queen::queen:
Az ye çalış seninde olur....:wiinkk:
fürek' Alıntı:neyini kıskanayım len...Kazım Kanat alp...herif part taymcı...eli şeyinde geziyor...sezon işçisi amele...seks kölesi herif...barmenmi garsonmu valemi bellei değil klüpte...:queen:sen tanımazsın bu turizm elçisini...:queen:hayatı üçkağıt...dönme dolap...tezgah...zzr mzr diye kandini avutur garip...rus garıları kandırmak için herşey...bi baltaya sap olduğu görülmemiş...:queen:
sen hiç Honda Yamaha bayisi gezip KINROAD ALIRMIYDIN...
DELİKANLI GİBİ YAZ AMA...KANKANI KOLLAMA...:cherry:
seninde dünya umrunda değil...ben gece yarısı kalkıcam patronu Havaalanına bırakcam sıpa alp...de get işine...yatıyom ben...
Almam..Al sana delikanlı gibi cevap.....
Ama Maddiyat la da dalga geçmem...İmkanı onu elvermiştir....
Mesela senla dalga değil t..... geçerim..Ama neden ?...
Kartlarımın 25 bin ytl limiti var diyon..Demekki bankalar adam yerine koymuş vermiş...Demekki ödeme gücün var....Ama sen gittin allahın çinlisini (cıbıf) aldın japon diye yutturacan millete....
Sonrada kankamla dalga geçecen ha......r:
r:
r:
10 kere düşün 1 kere yaz.....Aleyhinde delil olabilecek açıklar varme....:cat::cat:
Almam..Al sana delikanlı gibi cevap.....
Ama Maddiyat la da dalga geçmem...İmkanı onu elvermiştir....
Mesela senla dalga değil t..... geçerim..Ama neden ?...
Kartlarımın 25 bin ytl limiti var diyon..Demekki bankalar adam yerine koymuş vermiş...Demekki ödeme gücün var....Ama sen gittin allahın çinlisini (cıbıf) aldın japon diye yutturacan millete....
Sonrada kankamla dalga geçecen ha......r:
r:
r:
10 kere düşün 1 kere yaz.....Aleyhinde delil olabilecek açıklar varme....:cat::cat:
o az yese zaten her b.k alır adam boğazından başka bişi düşünmüyorki kırk yılda bir msn açmıştı ondada wecam'den gordum homini gırtlak tıkınıyodu akşama kadar arabada oturuyor hareket yok bu herif çok yaşamaz sana bana b.k atıyo zenci,fodul bilmem ne diye spor yap diyoz cıvıtıyo
ulen sen değilmiydin kanki geleyimde bana ortam yap diyen şimdide üçkağıtçı,amele,sex kolasi olduk yuh diyorum sana başkada bişi demiyorumsen şuna kısaca dede seni çekemiyom 30 yaşındasın ama filinta gibisin diyemiyonda b.k atıyon çaılş seninde olur fürekcim
tamam çinli almak bire hataydı ama bna masraf çıkarmadı vibrasyon haricinde sorunda yaşamıyorum değiştireceğim ama değiştirme nedenim sadece hız yapmaması ulen deve gosteriş için alacak olsam neden gidip gs500 alma niyetine gireyim gider 97-98 ss alırım ama gidipde senin gibi çinli motor alıpda hava atmam honda diye:queen:
salla kanka zaten sadece bi çinli motordan yakalayıp vuruyo başka kitleyecek konusu yok çünki adama haftalardır giydiriyoz ben olsam bende saldırırdım :queen: bütün siteye rezil oldu garibim
bu kart mevzusuda ayrı tabi taksitle aldım cıbıfı diyor o zaman adama sormazlarmı biraz daha ustune koyup daha iyi bir makina neden almadın diye ama doğruya gizli gizli başörtüsüyle çinlilere binmek alışkanlık yapmış bu tribal enfeksiyonda :queen: