Yamaha anahtarlığımı gonderdi !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu sitede üye olmamızı ve anahtarlık dağıtılacağını ilan eden arkadaşa teşekkür ediyorum motorumuz yok hiç olmazsa anahtarlıkla avurunuz:queen:

Dear hungry dedeciğim borubabayıaldı.:p..Anahtarlığınla mutlumusun...fekat motorunuz KINROAD marka bir garip çin çon...aşırı titreşimden cinsel hayatınızın etkilendiği söyleniyor...:queen:

ama anahtarlığın yamaha...yani at kuyruğu üzerindeki kelebek ambiansı...:queen:

valla banada yamaha bısı gondermedı belkı suprız yapar benı uzdugu ıcın motorla cıakr karsıma yamaha yetkılıleri..ozaman belkı affedebılırım

bana gelmedi hala. :mrgreen:

ulen bendekim diriltti bu topiği diyordum bekle gelir bigün elbet

Dear hungry dedeciğim borubabayıaldı.:p..Anahtarlığınla mutlumusun...fekat motorunuz KINROAD marka bir garip çin çon...aşırı titreşimden cinsel hayatınızın etkilendiği söyleniyor...:queen:

ama anahtarlığın yamaha...yani at kuyruğu üzerindeki kelebek ambiansı...:queen:

valla mete kuyruk acın derinde zaten kitliyordun artık her fırsatta affetmem diyorsun eline koz geçmeye gorsun olum ben o beğenmediğin çin çonla neredeyse 9000 km.ye geldim senin gibi fos motorcu değilim 8 ayda 9000 km. sen oturduğun yerde bi taraflarını büyülterek yazmaya devam et klavye motorcusu seni:p

kuru kuruya anahtarlığı neyleyeyim

Bir gün anahtarlığımda V-MAX yazarsa beni ancak o mutlu edecek,isterseniz hayallerime sizde ortak olun şuradan bakıverin.
www.next-vmax.com

ya abi benm ev adresini nasıl yazacam bbaday hemşerimsin alanyalıyım bende alanya diye nereye yaziim antalya / alanya saray mah. yüksel sokak no:25 kat:2 bunları ne şekilde nerlere yazacam bi yardım et be.

ulen bendekim diriltti bu topiği diyordum bekle gelir bigün elbet

valla mete kuyruk acın derinde zaten kitliyordun artık her fırsatta affetmem diyorsun eline koz geçmeye gorsun olum ben o beğenmediğin çin çonla neredeyse 9000 km.ye geldim senin gibi fos motorcu değilim 8 ayda 9000 km. sen oturduğun yerde bi taraflarını büyülterek yazmaya devam et klavye motorcusu seni:p

topu topu 2 tane popüler başlığın var onlarıda sağlama al...dirilt he...aman nazar değmesin topiklerine...

9000 km...vay be...hayatım benim bir işim var...seni bilmem...gezcek vakit bulamıyorum....sabah 7 akşam 8 çalışıyorum...boş gezenin boş kalfası olsam 9000 km bende yapardım...ama özel sektör kanka...her an herşey olabilir...:pale:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
topu topu 2 tane popüler başlığın var onlarıda sağlama al...dirilt he...aman nazar değmesin topiklerine...

9000 km...vay be...hayatım benim bir işim var...seni bilmem...gezcek vakit bulamıyorum....sabah 7 akşam 8 çalışıyorum...boş gezenin boş kalfası olsam 9000 km bende yapardım...ama özel sektör kanka...her an herşey olabilir...:pale:

Kızkandın mı lem....:queen::queen:

Az ye çalış seninde olur....:wiinkk:

neyini kıskanayım len...Kazım Kanat alp...herif part taymcı...eli şeyinde geziyor...sezon işçisi amele...seks kölesi herif...barmenmi garsonmu valemi bellei değil klüpte...:queen:sen tanımazsın bu turizm elçisini...:queen:hayatı üçkağıt...dönme dolap...tezgah...zzr mzr diye kandini avutur garip...rus garıları kandırmak için herşey...bi baltaya sap olduğu görülmemiş...:queen:

sen hiç Honda Yamaha bayisi gezip KINROAD ALIRMIYDIN...

DELİKANLI GİBİ YAZ AMA...KANKANI KOLLAMA...:cherry:

seninde dünya umrunda değil...ben gece yarısı kalkıcam patronu Havaalanına bırakcam sıpa alp...de get işine...yatıyom ben...

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fürek_han;695556' Alıntı:
neyini kıskanayım len...Kazım Kanat alp...herif part taymcı...eli şeyinde geziyor...sezon işçisi amele...seks kölesi herif...barmenmi garsonmu valemi bellei değil klüpte...:queen:sen tanımazsın bu turizm elçisini...:queen:hayatı üçkağıt...dönme dolap...tezgah...zzr mzr diye kandini avutur garip...rus garıları kandırmak için herşey...bi baltaya sap olduğu görülmemiş...:queen:

seninde dünya umrunda değil...ben gece yarısı kalkıcam patronu Havaalanına bırakcam sıpa alp...de get işine...yatıyom ben...

Almam..Al sana delikanlı gibi cevap.....

Ama Maddiyat la da dalga geçmem...İmkanı onu elvermiştir....

Mesela senla dalga değil t..... geçerim..Ama neden ?...

Kartlarımın 25 bin ytl limiti var diyon..Demekki bankalar adam yerine koymuş vermiş...Demekki ödeme gücün var....Ama sen gittin allahın çinlisini (cıbıf) aldın japon diye yutturacan millete....

Sonrada kankamla dalga geçecen ha......:pr::pr::pr:

10 kere düşün 1 kere yaz.....Aleyhinde delil olabilecek açıklar varme....:cat::cat:

o az yese zaten her b.k alır adam boğazından başka bişi düşünmüyorki kırk yılda bir msn açmıştı ondada wecam'den gordum homini gırtlak tıkınıyodu akşama kadar arabada oturuyor hareket yok bu herif çok yaşamaz sana bana b.k atıyo zenci,fodul bilmem ne diye spor yap diyoz cıvıtıyo

fürek' Alıntı:

ulen sen değilmiydin kanki geleyimde bana ortam yap diyen şimdide üçkağıtçı,amele,sex kolasi olduk yuh diyorum sana başkada bişi demiyorum :p sen şuna kısaca dede seni çekemiyom 30 yaşındasın ama filinta gibisin diyemiyonda b.k atıyon çaılş seninde olur fürekcim

tamam çinli almak bire hataydı ama bna masraf çıkarmadı vibrasyon haricinde sorunda yaşamıyorum değiştireceğim ama değiştirme nedenim sadece hız yapmaması ulen deve gosteriş için alacak olsam neden gidip gs500 alma niyetine gireyim gider 97-98 ss alırım ama gidipde senin gibi çinli motor alıpda hava atmam honda diye:queen:

Kartlarımın 25 bin ytl limiti var diyon..Demekki bankalar adam yerine koymuş vermiş...Demekki ödeme gücün var....Ama sen gittin allahın çinlisini (cıbıf) aldın japon diye yutturacan millete....

10 kere düşün 1 kere yaz.....Aleyhinde delil olabilecek açıklar varme....:cat::cat:

salla kanka zaten sadece bi çinli motordan yakalayıp vuruyo başka kitleyecek konusu yok çünki adama haftalardır giydiriyoz ben olsam bende saldırırdım :queen: bütün siteye rezil oldu garibim

bu kart mevzusuda ayrı tabi taksitle aldım cıbıfı diyor o zaman adama sormazlarmı biraz daha ustune koyup daha iyi bir makina neden almadın diye ama doğruya gizli gizli başörtüsüyle çinlilere binmek alışkanlık yapmış bu tribal enfeksiyonda :queen:

Son düzenleme:

kankacım 21.000 limit...25 değil la...artık habersiz yükseltemiyorlar...:pcıtıbenk yolladı sen son 4.000 lirayla başlamışlar kekolar...ulan diyom bazen bi takayım şunlara...5 yıl beni bulamasalar olay tamam...borç iptal...:pama dostum bak olay şu...3-5 kuruş paran varsa veya birikimin varsa bunu motora bağlamak hata olur...sende bende bora'da bilir ki parayı zor kazanıyoruz...benim komplekslerim yok ki...motorumla mutluyum...senin gibi bizde atıyorum sevdiğim tarz Gılera nexusa(örn)10.000 lira bayılırdık...veya x motor...ama mesele bu değilki..bunun servisi var bakımı var...en önemlisi benzini var...3 liradan depomöuz doluyor...arabayla aynı...hatta bazı araclar motorlardan bile az yakıyor....yani istense teknololjik olarak motosiklet daha az yakabilir...

ama olmuyor...yani 10.000 lira motora bayılıvam veya 15.000 lira sonra benzin koyarken ağlıycam...iş mi bu sence...bizim gelirimiz giderimiz belli kanka...aklı başında adam büyük cc için bayağı bir süre bekler...yani bizim çapımızdaki adamları kastediyom...40 yaşında belki derim ben...taşlar yerine oturmadan ne motoru kanka bu...herkes alma derdinde...önemli olan tasarruf ekonomik davranış...vs...ben motoru şu an gem gezi ama en önemlisi ulaşım amacıyla kullanıyorum...otobos metrolara binmek gerçekten eziyet...Allaha şükür kurtulduk..imkanı onu elvermemiş kanka...ben biliyom..kendide anlattı o çinliye verdiği parayla ybr alabilirdi vs...yani hep iyiliği için...hata yapmak bizlere mahsus...ama isterdimki en iyisine sahip olsun...ya da biraz daha iyisine...şimdi istesede satamayacak...verilecek para en gazla 1700 lira...oda bir kek bulursa...:queen:

o az yese zaten her b.k alır adam boğazından başka bişi düşünmüyorki kırk yılda bir msn açmıştı ondada wecam'den gordum homini gırtlak tıkınıyodu akşama kadar arabada oturuyor hareket yok bu herif çok yaşamaz sana bana b.k atıyo zenci,fodul bilmem ne diye spor yap diyoz cıvıtıyo

ulen sen değilmiydin kanki geleyimde bana ortam yap diyen şimdide üçkağıtçı,amele,sex kolasi olduk yuh diyorum sana başkada bişi demiyorum :p sen şuna kısaca dede seni çekemiyom 30 yaşındasın ama filinta gibisin diyemiyonda b.k atıyon çaılş seninde olur fürekcim

tamam çinli almak bire hataydı ama bna masraf çıkarmadı vibrasyon haricinde sorunda yaşamıyorum değiştireceğim ama değiştirme nedenim sadece hız yapmaması ulen deve gosteriş için alacak olsam neden gidip gs500 alma niyetine gireyim gider 97-98 ss alırım ama gidipde senin gibi çinli motor alıpda hava atmam honda diye:queen:

salla kanka zaten sadece bi çinli motordan yakalayıp vuruyo başka kitleyecek konusu yok çünki adama haftalardır giydiriyoz ben olsam bende saldırırdım :queen: bütün siteye rezil oldu garibim

bu kart mevzusuda ayrı tabi taksitle aldım cıbıfı diyor o zaman adama sormazlarmı biraz daha ustune koyup daha iyi bir makina neden almadın diye ama doğruya gizli gizli başörtüsüyle çinlilere binmek alışkanlık yapmış bu tribal enfeksiyonda :queen:

dede spor konusunda haklısın...tıkanıp kalıyoruz...bi yerde yığılıp kalcaz valla kalpten...helvamı yersiniz artık...:p

30 yaşında filinta olayına lafımız yok...tip fena değil...:pİsveçli avratlar düşünsün len bana giren çıkan yok...ama önemli olan aile saadeti...bunuda hatırlatayım...ne zamana kadar çapkınlık vs kankü...artık ciddi bağlantılara geç la...en azından yabancı avrat bağlantısı yap yurtdışına terfi et...buda bir kurtuluş tabi...

tabi çinli motordan yakalıycam...bura moto forumu ...kafana her gün tokmağı yiycenki akıllanasın....Honda çini alsaydın lafım olmazdı sana...ama 70 e çıkıyon ve tüm kasların titremeye başlıyor...bence forumunu bu şekilde koruyon ...:queen:zayıflamak için aldın motoru...kasları eritmek için...hani tv de satılanlar var ya...garip isimli titreşimli zayıflatma cihazları...:p

kanka ben zor günler geçirdim...benim için en ideal motor şu an cbf 250 dir...onun için ise çok zaman lazım...belki 2-3 yıl...ha bunu satarsamda yine bir İNNOVA alırım...sıfıra...selamlar olsun sana...filinta kanka...:p

alpde biraz daha saç olsa oda filinta olacak ama...kısmet değilmiş...:p

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Varmı bundan sonra alan anahtarlığını acaba merak ediyom.....

banada dergi gönderdiler hiçbişey göndermemelerinden iyidir yine :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar