Yamaha 2017 Eylül Fiyat Listesi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yamaha Nmax 155 e niyetleniyordum 16bin olunca yalan oldu.Honda 150 ye doğru kayıyorum bakalım o da vites atıcak mı kışa girecez yaw güncelleme yapmayın artık :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yamaha Nmax 155 e niyetleniyordum 16bin olunca yalan oldu.Honda 150 ye doğru kayıyorum bakalım o da vites atıcak mı kışa girecez yaw güncelleme yapmayın artık :)

Hondaya da zam gelecek + seneye cbf 150 yok euro 4 e uymuyor :)

Üzgünüz, gazap üzümleri gibi
Geçmişi bilipte, göremeyiz geleceği
İsyan, değiştirmeyecek neticeyi
Bekliyoruz batıdan, güneşin geleceğini..

Turkıyedekı motorluların belkide kalbi sayılacak bir platform da yahama hakkında bunca yazı yazılıyor, bir Yahama yetkılısı çıkışta 2 satır yazmıyor. Nasıl olsa alacaklar hesabı. İnşaallah satamazlar da görürler anyayı Konya'yı.

Kawasaki'ye Bmw'ye bu kadar giydirmediniz he ! Onlarda aynı şeyi yaptı.Honda yapınca yer yerinden oynayacak demekki.Bajaj eylül sonuna kadar fiyatlarını koruyacağını açıkladı.

Zammı firmalar yapmadı.Bunuda anlayınız lütfen.%20 GÜMRÜK VERGİSİ eklendi.

Kawasaki'ye Bmw'ye bu kadar giydirmediniz he ! Onlarda aynı şeyi yaptı.Honda yapınca yer yerinden oynayacak demekki.Bajaj eylül sonuna kadar fiyatlarını koruyacağını açıkladı.

hocam kawa'nın sıtede suan kı fıyatlar gumruk vergısı eklenmıs hallerı mı ? yanlıs anlama onlar da sıgdırdımı dıye merak ettım

Turkıyedekı motorluların belkide kalbi sayılacak bir platform da yahama hakkında bunca yazı yazılıyor, bir Yahama yetkılısı çıkışta 2 satır yazmıyor. Nasıl olsa alacaklar hesabı. İnşaallah satamazlar da görürler anyayı Konya'yı.

Dış mihraklar hocam bunlar bizi kıskanıyor bak gör şimdi sıra ile honda , suzuki vb'de zam yapar , adamlar organize bir şekilde harekete geçti.
.
.
.
:)

Motosikleti
XV250 - FZ6

%20 fazladan vergi koymak demek, Japon'lardan daha fazla motor almak istemiyoruz demek oluyor aslinda. Siz de de bu durum karsisinda Japon'larin aciklama yapmasini bekliyorsunuz herhalde. Aciklamayi %20 vergi koyandan beklemek gerekir.

Forumdan Uzaklaştırıldı

Kawasaki bmw senelik kaç tane satıyor yamaha kaç tane satıyor bu yüzden yamahaya çok yükleniyolar :)

Son düzenleme:
hocam kawa'nın sıtede suan kı fıyatlar gumruk vergısı eklenmıs hallerı mı ? yanlıs anlama onlar da sıgdırdımı dıye merak ettım

Tüm modelleri bilmiyorum ama eklenmemiş modeller var galiba, zam var fakat gümrük vergisi zamı olmayabilir gibiydi ninja300 de değil de ninja 250abs'de, 2016lardan bulabilirsen uygun olabilir, yoksa kötü durumlar.Bakalım honda ne yapacak bayram sonrası..

Son düzenleme:
fiyatlara bak ohooho :) bu r25 2-3 defa fabrika tarafından kronik sorunları nedeniyle toplanan degil mi acep?
1 ay benelli tnt 25 ilanda bıraktım da '9.000 TL olmaz mı 'diyenlere mesaj atanlardan bıktım. sargım bile yapmamıştı oysa;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bencede mındar diyelim artık yapacak bişey kalmadı :cherry:

Hocam siz de bir şunu anlayın gümrük vergisi, kdv dahil satış fiyatı üzerinden hesaplanmıyor. İthalattta motorun maliyetine eklenir sonra firma karı ve kdvsi var. Yamaha nın yaptığı vergiye ilaveten kendi karına da %20 koymuş olmasıdır. örneğin nmax ın çıplak vergisiz fiyatı 8000 TL mesela, bunun gümrük vergisi 1600 TL iken yamaha kdv dahil satış fiyatına %20 zam yapmıştır.
Öteki türlü sadece vergi kadar artış yapsa kendi maliyeti ortaya çıkacak bu şekilde kur ayarlaması yaptık artı vergi var bahanesi yazarlar. Millet de bunu yedi yani. Yok öyle yağma.

Son düzenleme:
Kuba ve Mondial alıp ülkeme,memleketime destek oluyorum gavür malı honda,yamaha kullanmıyoruz kullandırmıyoruz sonuna kadar destek YÜZDE YÜZ YERLİ MALI

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar