Yamaha Nmax 155 e niyetleniyordum 16bin olunca yalan oldu.Honda 150 ye doğru kayıyorum bakalım o da vites atıcak mı kışa girecez yaw güncelleme yapmayın artık![]()
Kawasaki'ye Bmw'ye bu kadar giydirmediniz he ! Onlarda aynı şeyi yaptı.Honda yapınca yer yerinden oynayacak demekki.Bajaj eylül sonuna kadar fiyatlarını koruyacağını açıkladı.
Zammı firmalar yapmadı.Bunuda anlayınız lütfen.%20 GÜMRÜK VERGİSİ eklendi.
hocam kawa'nın sıtede suan kı fıyatlar gumruk vergısı eklenmıs hallerı mı ? yanlıs anlama onlar da sıgdırdımı dıye merak ettım
Tabi tabi...Onlar ittireli bi 15 gün oluyor.
Turkıyedekı motorluların belkide kalbi sayılacak bir platform da yahama hakkında bunca yazı yazılıyor, bir Yahama yetkılısı çıkışta 2 satır yazmıyor. Nasıl olsa alacaklar hesabı. İnşaallah satamazlar da görürler anyayı Konya'yı.
Turkıyedekı motorluların belkide kalbi sayılacak bir platform da yahama hakkında bunca yazı yazılıyor, bir Yahama yetkılısı çıkışta 2 satır yazmıyor. Nasıl olsa alacaklar hesabı. İnşaallah satamazlar da görürler anyayı Konya'yı.
Kawasaki'ye Bmw'ye bu kadar giydirmediniz he ! Onlarda aynı şeyi yaptı.Honda yapınca yer yerinden oynayacak demekki.Bajaj eylül sonuna kadar fiyatlarını koruyacağını açıkladı.
hocam kawa'nın sıtede suan kı fıyatlar gumruk vergısı eklenmıs hallerı mı ? yanlıs anlama onlar da sıgdırdımı dıye merak ettım
%20
..... ....... ... ......m, memura, emekliye zam yaparkende böyle yapsalar ya.
Hocam siz de bir şunu anlayın gümrük vergisi, kdv dahil satış fiyatı üzerinden hesaplanmıyor. İthalattta motorun maliyetine eklenir sonra firma karı ve kdvsi var. Yamaha nın yaptığı vergiye ilaveten kendi karına da %20 koymuş olmasıdır. örneğin nmax ın çıplak vergisiz fiyatı 8000 TL mesela, bunun gümrük vergisi 1600 TL iken yamaha kdv dahil satış fiyatına %20 zam yapmıştır.Kawasaki'ye Bmw'ye bu kadar giydirmediniz he ! Onlarda aynı şeyi yaptı.Honda yapınca yer yerinden oynayacak demekki.Bajaj eylül sonuna kadar fiyatlarını koruyacağını açıkladı.