Yamaha 2008 Modeller :: Türkiye'deki Modeller

250 cc lik super motoyu çok begendim.Bu sınıfta pek alternatif yoktu
ybr 125 custom da çok güzel bir motosiklet
125 lik race modelide cbr a en büyük rakip olacak
Yamaha Türkiye daha çok 250 cc ve altı motorlara agırlık vermiş bu sene acaba çinlilerle rekabet içinmi ..?

hiç gerek yok gelse bile :) Çıkıcağı Fiyat'a Çok Daha İyi Süratlı Makına Alabilriiz.

yzf r125 için konuşuyorum

Sitede sadece tanıtımları yapılmış R125 için "gelecek" ibaresi kullanılmamış.... Gelip gelmeyeceği hiç belli olmaz.
Keşke Wr250X gelse... Bu arada Ybr bi costum olmamıştı onu da oldu :p

Tmax çok güzel olmuş beeee....! Yani Black max alsam mı diye düşünürkene bu yeni kasa beni beynimden vurdu! Yabancı sitelerde tanıtımını görmüştüm ama bizde fuara doğru tanıtım yada bilgi anca olur derken bide şimdiden vermişler gazı napsam bilemedim! Elim ayağım dolaştı.... :)

yzf-r125 Şahsen beni tatmin etmedi 15 beygir değeri ile ! Ybr ler,cbf150 ler 12 beygirken,racing başlığı altında piyasaya çıkacak bir motor en azından 18 beygirin üstünde olmalıydı.3 beygir bize ne kazandırır ? Fazladan 15 bilemedin 20 km/s 115 le değil,130 la gideriz son gaz,odur olacağı ! Fiyatı 5.500 ytllik rakibinden enjeksiyon ve kasa farkıyla maksimum 2000 ytl daha pahalı olursa,görüntü ve düşük devirde yakıt tasarrufu için alınabilir,tabi oturuşu tam racing değilse,kim 90km ile motorun üstüne yatmak ister ki !

Son düzenleme:
2008 de sadece tenere ve R6 satışa sunulacak yazıyor gerisi yalan olmuş yamaha ayıp etti valla olmaz ki böyle ver teknik detayları fotoğrafları sonra satış yok de.

güzel güzel motorlar gazık gazık fiyatlar gene...nasıl olsa alıştı bu millet kazık yemeye...

ayrıca r 125 türkiyeye gelmicek...linke dikkat...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
"WR250R modeli 2008’de Türkiye’de satışa sunulmayacaktır"
İyi de kardeşim o zaman milletle ne diye dalga geçer gibi,
"WR250R’yi denemediyseniz keyifli performansın gerçek anlamını bilmiyorsunuz demektir"
diye ekleme yapmışın.Cinsmidir,saf mıdır bu Beldeyama,yoksa milleti mi saf yerine koyuyor anlamadım.Milletin 3 kuruşluk motor zevkinin içine ediyor bunlar....

http://www.beldeyama.com.tr/www/2008.html

Son düzenleme:
"Yamaha’nın tanıtımını yaptığı 2008 motosikletlerden yeni YZF-R6 ve XT660Z Tenere modeli Avrupa ülkeleriyle beraber Türkiye’de de satışa sunulacak." diyor linkte.

Peki ya digerleri???Türkiyede özellikle 200 cc üzerindeki kaliteli bir Enduro eksikliği ne zaman dolacak merak ediyor ve WR250R almak için gelmesini 4 gözle bekliyorum.

Hondadan pek birşey beklememek lazım artık.Güzelim xl 200 ü bitirdiler ve yerine de birşey koymadılar.

Ayrıca yine aynı linkte (http://www.beldeyama.com.tr/www/2008.html#) WR250R altında:"WR250R’yi denemediyseniz keyifli performansın gerçek anlamını bilmiyorsunuz demektir. "diye yazıyor!!!
Bende merak ettim kim denemiş ki,deneyen varmı?!!!
Bu motor Türkiyede de benim mi haberim yok,bu sayfanın ve mesajların tarihini mi yanlış okudum,tekrar bakayım bari...

abi sen çok taktın be bu meseleyi :cherry:

Özellikleri yazıyor abicim zaten verdiğim linkte. Teesüf ederim yani bu kadar da belli edilmez ki bakmadığın, kırıldım yani :cherry: :p

Aha bi tane daha :p yau verdiğim link'e baksanıza. :mrgreen:

inşallah dediğin gibidir.

pek umudum yok ama biraz umudum var. aslında umudumu yitirmedim
ama sonradan umudumu kaybettim, bulamıyomm:p:queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi sen çok taktın be bu meseleyi :cherry:

Abi nasıl takmam ya,anlatayım bana hak verirsin.Büyük bir aşk ve şevkle motorsiklet ehliyeti aldım,tarzımı seçtim,enduro dedim,3 aydır kaliteli bir enduro motor arıyorum,0 km olsun istedim,YOK abi.XL 200 artık Türkiyeye gelmiyor,yamaha xt 125 çok güçsüz,diger markalar çok sorunlu ve kalitesiz.Şimdi 250 cc kaliteli bir motor geliyor diye heveslendim,hevesim kursağımda kaldı.Benim bu enduro motor sevdam başlamadan bitecek galiba.Neyse hayırlısı olsun,sende haklısın birşeyi çok da zorlamamak lazım,yoksa yoktur,olmuyorsa olmuyordur.
Ayrıca benim kızdığım neden şu model Türkiyeye gelmiyor değil asıl,şirketin kendine göre nedeni vardır getirir veya getirmez kendi bileceği iş.Bana ters gelen Beldeyama sitesinin bunu şunuş şekli,şu modeli mutlaka deneyin diyor,altında da ama bu model Türkiyeye gelmeyeceki diyor.Beldeyama Sitesinden aynen alıyorum:

"WR250R’yi denemediyseniz keyifli performansın gerçek anlamını bilmiyorsunuz demektir.

WR250R modeli 2008’de Türkiye’de satışa sunulmayacaktır"

Buyur burdan yak yani...
İnsanlar Türkiyede satılmayan ve satılmayacak olan bir motoru nasıl "deneyecek" ve onun "keyifli performansının gerçek anlamını bilecek" .Beldeyama milletle dalga geçiyor.

Son düzenleme:
Endurolar ülkemizde pek tutmuyor. Malum ülkemiz insanı işlevden çok gösteriş meraklısı olduğu için bu modellere eğilmiyor. Ancak dünyada ve ülkemizdeki son dönemdeki enduro patlamaları markaları modelleri üzerinde değişiklik ve yeni model çıkartma hususuna yönlendirdi. Yeni Transalp, Tenere vs. de bunun bir örneği. WR250 de yakında gelir Türkiye'ye merak etme :)

WR250R Satısa Sunulmayacakmıs :silent:

2 Sene Sonra ikinci el temiz bi sey alırım diye halal kurarken hayal kırıklıgına ugradım yaw :salut:

YZF-R6 ve XT660Z Tenere Satısa sunulmayacak gibi bi ibare koymadıklarına göre demekki Tr de Satısı başlayacak...

diğerlerini bilmem ama ybr 125 resmen baştan yaratmışlar.paylaşım için teşekürler

Madem getirmeyecekler , tanıtmasınlar , zaten gidip yabancı sitelerde bakıyoruz .

İnsanları heveslendirmenin anlamı yok , sınıf ayrımı gibi bir şey hissettim doğrusu ...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar