[Yalova - MT]

29 Ekim'de İstanbul'da düzenlenecek olan kortej çok anlamlı olucaktır diye düşünüyorum.orada yazılmış "haydi İzmir size yakışmıyo" falan çok yanlış.Haydi Türkiye tüm MT il grupları aynı gün tek kalp olalım
Bence her şehrimizde aynı gün tüm motosiklet tutkunlarını kortej içinde bulundurmak en güzeli olacaktır.Bu olay sadece İstanbul ve İzmir'de tıkanıp kalmamalı.Her fırsatta yakınmasını biliyoruz:
-Bizleri farkedin artık!" diye.
Eğer ki bu kortej olayını tüm şehirlerimizde aynı gün içerisinde yaparsak; artık bizlerin serseri motorcular olmadığımızı da anlarlar...:cat:

aferin ii yaptın :) Benm ew de altınowa da :) İşyerim Karamürsel de:) yani Kocaeli ile yalowa nın tam ortasındayım :) Hem KocaeLi MT Hem yalowa MT Üyesiyim anlicaan :)

@cakalaz benim evde subaşı konutlarda kesin denk gelmişizdir yolda :)

iLLaki geldik kardeşim :) ATıLıM Sitesin de yasıyorum bende yakınız oldukça :)

fatih caddesinde ki yenbunun karşısında oman emlak var..haftanın 6 günü ordayım..çay içmeye muhabbet etmeye..her türlü konu için beklerim.adım mesut..yoksam bile sorun beni nerde olduğumu kesin sölerler ve ne zman geleceğimi de

Arkadaşlar bende az buçuk Yalovalıyım. Yalova MADO yu işlettim 3yıl. Şimdi Çamlıca Madoyu işletiyorum. Ama Yalovanın güzelliklerini yaşamayı ihmal etmiyorum. Bu haftasonu da Karamürsel Keramet gölü Altınova Fevziye vs turladık. Aşağıda birkaç kare.

Resim041.jpg

Resim044.jpg

Resim111083.jpg

Resim111066.jpg

Resim111069.jpg

...Tüm MT YALOVA ailesinin yeni yılı kutlu olsun..Sağlık ve mutluluklar dilerim..:rendeer:

Saygılar...
========= muratgergerli=======

20-23 mart 08 de istanbul'da fuara gidicek olan varsa irtibata geçsin.hep beraber gideriz.yalova MT olarak grup gideriZ

esasında daha çok var ama ben gelebilirim kesin söz vermiyeyim ama vardiyalı çalıştığım için o zamanki vardiyayı bilemiyorum ama gelmek için herşeyi yapıcam :)

zamanımız kısıtlanınca biri organizasyon yapmak isterse yapsın.istersenizde bende yapabilirim.mühim değil.gelicekler haber verir bir yerde toplanırız.herkes geldikten sonra herkes motorlarına biner ve gideriz.yalova için güzel olur diye düşünüyorum.gelicekler msj atsın.saygılar

yalova mt arada bölüme bakın isterseniz bu bölüm bizim-yalovanın başkasının değil.pek istekli arkadaşlar yok sanırım

Ben hep burdayım dostum :) Ama şu an Giresun dayım :) maLum okuL :) Motorum da burda ayrıca :)

çok isterdim gelmek ama hem geçen hafta ordaydım hemde işten izin alamam akşam 20.00 gibi olsaydı keşke:(neyse siz anlatırsınız artık

slm arkadaşlarrr.9 mart pazar günü pikniğe gidioruz.sapancaya buluşma yerimiz izmit halkevi petrol önü saat 11 de (konu başlığı açtık fakat çıkmadı)bütün mt li dostları beklıoruzzz

playboy 77 dostum eğer gelcekseniz kesin ben sizi GÖLCÜKTE karşılayabilirim..haber werirseniz sewinirim

playboy 77 dostum eğer gelcekseniz kesin ben sizi GÖLCÜKTE karşılayabilirim..haber werirseniz sewinirim

bu akşam arkadaşlar görüştümde tamam gideriz bize uyar dediler.4 arkadaş 3 motorsiklet gelicez bir aksilik olmazsa..yine son sözü cumt akşamı söyleyeyim.ne olur ne olmaz:cat:

Arkadaslar herkesi Yalova'ya bekleriz...Yolu düşen,altında iki tekeri olan herkese kapımız acık..Herkese selam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar