Arkadaslar herkesi Yalova'ya bekleriz...Yolu düşen,altında iki tekeri olan herkese kapımız acık..Herkese selam
hoşgeldin kardeşim.yalova mt olarak burda tek başıma boğuşuyordum.kendini biraz daha tanıtabilir misin.
Arkadaslar herkesi Yalova'ya bekleriz...Yolu düşen,altında iki tekeri olan herkese kapımız acık..Herkese selam
slm herkese bende yalovadan..başka siteye giriyordum buraya kayıtlıydım ama mt yalovaya girmemiştim.
adım duhan.Çanakkalede üni. okuyorum A2 ehliyetimide bugün aldım hele şükür...şimdi sıra bir motorda.. aslında mt yalovada nasıl hareket yok şaşırdım.termal-şelale.iznik gölü.çınarçık OOOoo gezilecek çok yer war ama düzen yok herhalde mt yalovada..
senin 152 deer emlakçının önünde duruyordu galiba o olmalı.benimde okul bitsede girsek bir iş çalışsak motorumuzu alsak.yaz gelsinde yaparız gezi.bende bi scooter arıyrm maksat altımızda eskisin parçalayana kadar kullanalım..termal-çınarçık-iznik gölü yapsa yeter
..
umarım alırsın..yakınında satılık scooter warsa haberim olursa iyi olur..ehliyetide aldım yerimde duramıyrm![]()
yaza kadar o kadar param olur eğer rastlarsan sorarsın arkadaşım..2 sezon gitse bana yeter..motor kiralayan yer war mı memlekette?
bakalım yaz gelsinde..nerde çalışıyrsun sen?
Yalova MT ciler nerdesiniz ? Neler yapıyosunuz ? Diğer şehir Mt gruplarına bakıyorum hep beraber geziler vs.. Yalova MT de tık yok ! nie ki n ?
sorma gökhan abi bi sen bi ben varız :salut:
wayyyPLayboyy
HYo yu almıssın sen :cherry: