[Yalova - MT]

ahhh bee olcan abim:salut: gelirken haber verseydin keŞke..karşılardık sENi:pr:

ordada toplanıyoruz ama genelde uğur mumcu meydanında oluyoruz.bir daha gelişinde gelmeden hAber VErirsEn SEviniRiz..:cat:

ahhh Abim geldİĞini söylesene...gelirken haber verseydin karşılardık..durum oldu mu yine orda toplanıyoruz ama genelde uğur mumcu meydanında oluyoruz..bir dahaki gelişinde haberli geldi haberimiz olsun...iyi sürüşler diliyorum şimdilik

Son düzenleme:
Yalova'da geçirdiğim birkaç günde haftaiçi de haftasonu da Altınbalık'ın yerinde olmaya çalıştım 19.30 gibi, hiçkimseyi göremedim, motorlarından tanıdığım 3-5 kişiyi de sinemanın giriş tarafında park etmiş motorlar arasında belki görürüm diye dolaştım bulamadım.
Atacan'ın yanındaki buluşmalar olmuyor mu artık?
Dernek olarak kullanılan kısım niye kullanılmıyor hala? Enkaza dönmüş adeta...

doyumda toplanıyoruz artık. her zaman bekleriz :)

9-12 ağustos tarihleri arasında yapılacak olan yalova motofest '07 de bizimle birlikte görev almak isteyen arkadaşlar bana yazabilir mi ?
teşekkür.

Son düzenleme:
Super Moderator
Yarın geliyorum Yalova'ya.
Doyum tanıdık geliyor ama, tam çıkartamadım, neyse Uğur Mumcu Meydanı'na uğrarım yarın akşam, sonraki akşam, daha sonraki akşam, bir sonraki akşam...:mrgreen:
Görüşmek üzere...

herkese merhaba . ben bugün yalovaya geldim . arabayla . motorum tokatta kaldı . buralarda biraz hesaplı motosiklet kiralayan yer varmı arkadaşlar yardımcı olailirmisiniz. çiftlikköydeyim

BuLamazsııııııııııııııııııııııııııııııııııN :)

abi yalovada hiç bi yerde yokmuş sadece çınarcıkta varmış onlarda bnm akrabanın dediğine göre sadece scooter kiralıyorlarmış. ben scooter süremediğim için vazgeçtim bu sevdadan.

yalova motofeste gittim bi kaç resim çektim ekleyecektim. dün istanbula gittim. bugünde çorludan bağlanıyorum burdaki cafedede usb çalışmıyor maalesef reim fln koyamıyorum . . .

YALOVADAN BENDE VARIM !! Arkadaşlar merhabalar ben mt üyesiyim ama yalovan kimseyi tanımıyom nası olcek ! adım gökhan Hyosung GT250R ım var . Bi gezi fln bi program olursa benide çağrın ! msn:[email protected] bklerim..
y1pxYmjnnWG200h1H-JaqpZYCok6XOYe8Hm1uMbv-Q4SdTh_rER54iMiOCIpWuw6pi1n8XLdxFyUe4
işte bu dengesiz benim :p

Kimse Yokmu ? Yalovalı MT ciler nerdesiniz ?? 2 eylülde kimler gidiyo geziye ?

Gökhan'ım istanbul seni daha çok tanıyor taşın taşın bu tarafa:)
yalovaya selam olsun dikkat edin kendinize....

@Gökhan ;

aga Yalowa dan öLe gezi yapan fazla kişi yok :) KocaeLi MT ye bi uğra istersen her pazar buluşuluyo orda :)

saygıLar :)

toplanın gelin tokata gezdiriyim ben sizi. ben yalovaya gelince gesdiren olmadı ama olsun . ..

Yalovada yanlız kaldım yaw !

Gökhan'ım istanbul seni daha çok tanıyor taşın taşın bu tarafa:)
yalovaya selam olsun dikkat edin kendinize....

Walla haklısın desperadost abim :D istanbuldaki MT ciler daha çok tanıyoo beni ! yalovadan kimse ne arkadaşım gel tanışalım nerdesin kimsin die soran olmadı ilginç dimi ? neyse 29 ekim i 4 gözle bekliyorum geçen sene zealsun gs200 rr la idim bu sene hyosung 250 RR la :D gelişme var dimi :D:queen:

@Gökhan ;

aga Yalowa dan öLe gezi yapan fazla kişi yok :) KocaeLi MT ye bi uğra istersen her pazar buluşuluyo orda :)

saygıLar :)

tmm kardeşim bi pazar benide çağırın ! seve seve gelirim :rendeer:

Son düzenleme:
iyi akşamlar yalova mtler. bende yalovalıyım umarım motorum olunca sizinle beraber tüm faaliyetlere katılacam

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar