[Yalova - MT]

Moderatör
Ben balikcilara geldim ama, hava patladi patlayacak. Bu havada kimsenin gelmesini ummadigimdan kalkiyorum :)

Moderatör
Emre mevlut abi calisiyormus hala, bende 7 gibi ciktim balikcilardan. Cok ruzgar var, hava yagdi yagacak. Evdeyim ben, gel evde cay icelim :)

ben geldim kimse yoktu bekledim buçuğa kadar gelmeyince döndüm evet hava çok rüzgarlıydı ama mükemmel güzeldi.. çok hoştu.. bu arada yeni motosiklet montumuda test etme fırsatı buldum rüzgar geçirmiyor..:) erdem işim erken bitti:)

Moderatör
ben geldim kimse yoktu bekledim buçuğa kadar gelmeyince döndüm evet hava çok rüzgarlıydı ama mükemmel güzeldi.. çok hoştu.. bu arada yeni motosiklet montumuda test etme fırsatı buldum rüzgar geçirmiyor..:) erdem işim erken bitti:)

E be abim ararim dedin ya. Arasaydin kalkmaz beklerdim.

Bende gittim 19.40da orda idim 20.05e kadar filan bekledim ama göremedim kimseyi :) mevlüt abi senin numaran vardı bende, arıyacaktım ama silinmiş olsa gerek. boynu eğik döndüm evime :)

bpk

Motorumu kazalı haliyle Yalova'dan bir arkadaşa sattım çok yalnızım :pale:

soa

Yalova MT deki abilerimin ellerinden öperim Bayramınız Mübarek olsun. Hepinizle beraber nice mutlu bayramlara.

Moderatör
Yalova MT deki abilerimin ellerinden öperim Bayramınız Mübarek olsun. Hepinizle beraber nice mutlu bayramlara.

Saol Berkay, sizin de bayraminiz mubarek olsun :)

Ayrica Yalova'li tüm ağabeylerimin, sonra tüm kardeslerimin bayrami hayirlara vesile olsun, saglikli, mutlu, huzurlu nice bayramlar nasip etsin rabbim.

BiPiK ; Motoru niye sattin? Neden satiyorum demedin? Neden toplattirmadin? Belki tahmin ettiginden cok ucuza hallolabilirdi.

bpk

Saol Berkay, sizin de bayraminiz mubarek olsun :)

Ayrica Yalova'li tüm ağabeylerimin, sonra tüm kardeslerimin bayrami hayirlara vesile olsun, saglikli, mutlu, huzurlu nice bayramlar nasip etsin rabbim.

BiPiK ; Motoru niye sattin? Neden satiyorum demedin? Neden toplattirmadin? Belki tahmin ettiginden cok ucuza hallolabilirdi.
Abi masraf 1500 lira civarıydı ve şase falan yamuktu zaten çin malı yani yaptığım masrafa değmeyecekti bende satmaya karar verdim 750 liraya o haliyle sattım :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar