ben geldim kimse yoktu bekledim buçuğa kadar gelmeyince döndüm evet hava çok rüzgarlıydı ama mükemmel güzeldi.. çok hoştu.. bu arada yeni motosiklet montumuda test etme fırsatı buldum rüzgar geçirmiyor..erdem işim erken bitti
![]()
telcazıma liralar lazım...:mrgreen: özlemişim beya motora pinmeyi sağlık olsun be erdem gene buluşuruzE be abim ararim dedin ya. Arasaydin kalkmaz beklerdim.
telcazıma liralar lazım...:mrgreen: özlemişim beya motora pinmeyi sağlık olsun be erdem gene buluşuruz![]()
Kocaeli MT daha beter abi,en son siz geldiğinizde görüşmüştük Kocaeli MT olarak.kavuşamadık desinize :mrgreen:
kış geldi motorlar5 kenara çekildi... önemli olan mt den kopmamak..Kocaeli MT daha beter abi,en son siz geldiğinizde görüşmüştük Kocaeli MT olarak.
Ne varsa sizde var![]()
erdem nasıl temsilcisinsen onca para alıyonHep Mevlut abinin yuzunden![]()
Hayırlısı olsun kardeşim,inş daha iyilerini alırsın..Motorumu kazalı haliyle Yalova'dan bir arkadaşa sattım çok yalnızımale:
Yalova MT deki abilerimin ellerinden öperim Bayramınız Mübarek olsun. Hepinizle beraber nice mutlu bayramlara.
Abi masraf 1500 lira civarıydı ve şase falan yamuktu zaten çin malı yani yaptığım masrafa değmeyecekti bende satmaya karar verdim 750 liraya o haliyle sattımSaol Berkay, sizin de bayraminiz mubarek olsun
Ayrica Yalova'li tüm ağabeylerimin, sonra tüm kardeslerimin bayrami hayirlara vesile olsun, saglikli, mutlu, huzurlu nice bayramlar nasip etsin rabbim.
BiPiK ; Motoru niye sattin? Neden satiyorum demedin? Neden toplattirmadin? Belki tahmin ettiginden cok ucuza hallolabilirdi.