[Yalova - MT]

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sağol abi,eksik olma :)
Özcan abi ne yapıyor,sıkıntı çıkarıyor mu motor,anmıyordur ins sık sık beni :queen:

Sağol abi,eksik olma :)
Özcan abi ne yapıyor,sıkıntı çıkarıyor mu motor,anmıyordur ins sık sık beni :queen:
şuana kadar pek sorun yaşamadı arka fren tamamen tutmuyordu geçen arabaçıkınca önüne aniden kaldırama uçtu fazla hasar olmadı şükür ne kendinde ne motorda..geçen pazar niyetlenmiştim oraya gelmeye arıcaktım seni ama hava korkuttu yoksa gelcektim

Mevlüt abi sen git ben hayırlısı ise rusyaya doğru açılıcam.
açıl bakalım hayırlı yolculuklar nezaman döneceksin...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
şuana kadar pek sorun yaşamadı arka fren tamamen tutmuyordu geçen arabaçıkınca önüne aniden kaldırama uçtu fazla hasar olmadı şükür ne kendinde ne motorda..geçen pazar niyetlenmiştim oraya gelmeye arıcaktım seni ama hava korkuttu yoksa gelcektim

açıl bakalım hayırlı yolculuklar nezaman döneceksin...

Abi satmadan 1 ay önce arka balata değişmişti,bi ayar çekerse sıkıntı kalkar.
Kazaya da üzüldüm,umarım kötü bi durum yoktur.
Bu taraflarada gel abi istediğinde,hatta topluca gelin birşeyler yapalım,ben çıkamıyorum buradan bi yere..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Bu güzel gün için Yalova MT'ye teşekkürler. :rendeer:

resim001ct.jpg

resim004a.jpg

resim006xq.jpg

resim009rw.jpg

sağaol uğurcum kalkıp geldin biz teşekkür ederiz sana.. irfana ve benle gelen emre ve erdeme..yalnız bırakmadılar sağolsunlar..keyifli bi pazar geçirdim özlemişim motorumu...:rendeer:

Moderatör
O diil de ben bu fotoğraflarda niye böyle tipsiz çıkıyorum arkadaş, hep bu karamürselde böyle oluyor. Yalova'ya gelin iki resimde burda çekilek la :)

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sağaol uğurcum kalkıp geldin biz teşekkür ederiz sana.. irfana ve benle gelen emre ve erdeme..yalnız bırakmadılar sağolsunlar..keyifli bi pazar geçirdim özlemişim motorumu...:rendeer:
Ne demek abi,keyifti.
İnsallah motor alabilirsem iade-i ziyaret yaparım size

O diil de ben bu fotoğraflarda niye böyle tipsiz çıkıyorum arkadaş, hep bu karamürselde böyle oluyor. Yalova'ya gelin iki resimde burda çekilek la :)
Abi motosiklet alır almaz geleyim orda da çekilelim.
Ama resimler de gayet güzel cıkmıssın bence :)

Bu arada dönüş sıkıntısız olmuştur insallah

Moderatör
Mevlüt abiye yetişicem diye göbeğim çatladı yolda Uğur. İkide bir geçti beni, çok içerledim bu durumu gece uyuyamam da ben şimdi :p

Ne demek abi,keyifti.
İnsallah motor alabilirsem iade-i ziyaret yaparım size

Abi motosiklet alır almaz geleyim orda da çekilelim.
Ama resimler de gayet güzel cıkmıssın bence :)

Bu arada dönüş sıkıntısız olmuştur insallah
vallahi yokluğu çok kötü motorun sabah illaki gözüm görecek evden çıkarken

Mevlüt abiye yetişicem diye göbeğim çatladı yolda Uğur. İkide bir geçti beni, çok içerledim bu durumu gece uyuyamam da ben şimdi :p
benim motor çatlıcaktı asolan:mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi ortasını bulaydınız 80-85 ile. :p
Bu arada ben resimlerimi eklemedim,tinerci gibi çıkmışım,ne kadar resim düzenleme programı kullandıysam kar etmedi :queen:

Benim içinde çok keyif verici birgündü. inşallah daha bol bol böyle günlerimiz olur hep beraber :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar