[Yalova - MT]

geçtiğin toprakları tanı düşün altında binlerce yatan yalovalıyı..

ahh ahh...körfezin en kalantor yerine tezgahı kurmuşunuz...gelenden 1 tl gidenden 1 tl alıyosunuz Yalova olaraktan...benim isyanım buna...köprüde geçerken verdiğim geçiş paraları gibi Topçularda ödediğim Vapur paralarıda haram olsun Yalovaya...sırf çetesiniz ya...hep sömürü tam sömürü...:queen:

@ Metehan ;

Ne zaman geliyosun bu tarafa :)

Mezit varsa ben yokum cako usta...o arkadaşı ekebilirmiyiz...:p

benimde diş ağrım...ben mezoşu aslında ufak bişey sanıyodum...ilk gören bir irkiliyor...ürküyor...ama sonra alışıyosun doğal olarak...:p

ahh ahh...körfezin en kalantor yerine tezgahı kurmuşunuz...gelenden 1 tl gidenden 1 tl alıyosunuz Yalova olaraktan...benim isyanım buna...köprüde geçerken verdiğim geçiş paraları gibi Topçularda ödediğim Vapur paralarıda haram olsun Yalovaya...sırf çetesiniz ya...hep sömürü tam sömürü...:queen:

Mezit varsa ben yokum cako usta...o arkadaşı ekebilirmiyiz...:p

baaooov ne ettim bensana:mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:40 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:39 ----------

o oLMadı işte :p O benm ilk gözağrılarımdan :mrgreen:

kadim dost:rendeer:

Aşkım sayesinde YALOVAyı gezdik geçenlerde. Çok beğendim, en kısa zamanda yine geleceğim :rendeer:

Yalova'lı dostlarım ;

Rize'li dostlarım...

2010 Yılı; öncelikle Vatana millete devlere ve dünyaya barış getirsin...

Sonrasında Hepimize sağlık getirsin

DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:​

Aşkım sayesinde YALOVAyı gezdik geçenlerde. Çok beğendim, en kısa zamanda yine geleceğim :rendeer:

yenge selamlar...birdahaki sefere artık ya nasip beyaz gelinlikle gelirsin...:p

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:36 ----------

[]DEMİR AİLESİ OLARAK
TÜM MT Lİ ARKADAŞLARIMIN YENİ YILINI KUTLAR, AİLELERİMİZLE BİRLİKTE SAĞLIK, MUTLULUK VE HUZUR DOLU BİR YENİ YIL DİLERİZ
SEVGİLERİMİZLE
:]

Hacı Yalovatopacında cakalaz ve mezitden başka kimse yok...:p

birde ban çakma Çınarcıklı...:cherry:

ahh kanka izinn yokk...ne zaman gelsem ya Rizede oluyon ya işte gücde...sende arazisin kanka...mezitin motoru bilem yok hadi onu anladık...:pale:

öncelikle kendime ve yalovaya hayırlı uğurlu olsun yaklaşık 1 saat önce kapora verip bir kanuni deer 152 sahibi oldum :D artık bende aranızdayım :D yarın öğlen motoruma kavuşuyorum .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar