[Yalova - MT]

Gaco yaza gelsen ya la, sipidik sipidik yuzeriz, sana kamyon ic lastigi ayatlarim ben. Kalirsin bizde, hem deniz kim ogrenmis olursun. Gelemem diosan, motoru otobusun bagajina atip da gel mesela :p

valla abi o kadar güzel diyon kii ahhh ahhh :salut: bi samsun tarafına gitmem lazım sonra belki bi amasra sonra bi yalova şu akaryakıt bu kadar olmasa bi haftasonu bile atlar gelirdim yaa!!

Moderatör
valla abi o kadar güzel diyon kii ahhh ahhh :salut: bi samsun tarafına gitmem lazım sonra belki bi amasra sonra bi yalova şu akaryakıt bu kadar olmasa bi haftasonu bile atlar gelirdim yaa!!

Kömürle calisan motor yapaydilar iyiydi:)
Ulan şu ekonomik durum yuzunden insanlar birbirini bile ziyaret edemiyor ya kıl kapiyorum, isyan edesim geliyo, tahrik dolu mesajlar yazip ülkeden sinir disi edilesim geliyo. Sonra susuyorum, kuzu kuzu icimden ediyorum isyanimi..

Kömürle calisan motor yapaydilar iyiydi:)
Ulan şu ekonomik durum yuzunden insanlar birbirini bile ziyaret edemiyor ya kıl kapiyorum, isyan edesim geliyo, tahrik dolu mesajlar yazip ülkeden sinir disi edilesim geliyo. Sonra susuyorum, kuzu kuzu icimden ediyorum isyanimi..

Mevlüt abiden haber varmı peki sesi çıkmıyo bu aralar??

Beyler dün (pazar) Marinada Yalova motosikletçilerinin toplantısımı vardı,bir arkadaş orada Yalova'lı motosikletçiler toplanmış dedi, bilginiz varmı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar