Guzellik uykusunda misiniz?
yoo gayette güneş banyosu yapıyoruz...
Gaco yaza gelsen ya la, sipidik sipidik yuzeriz, sana kamyon ic lastigi ayatlarim ben. Kalirsin bizde, hem deniz kim ogrenmis olursun. Gelemem diosan, motoru otobusun bagajina atip da gel meselaKim??
Hani??
Nerde??
Gaco yaza gelsen ya la, sipidik sipidik yuzeriz, sana kamyon ic lastigi ayatlarim ben. Kalirsin bizde, hem deniz kim ogrenmis olursun. Gelemem diosan, motoru otobusun bagajina atip da gel mesela![]()
valla abi o kadar güzel diyon kii ahhh ahhh :salut: bi samsun tarafına gitmem lazım sonra belki bi amasra sonra bi yalova şu akaryakıt bu kadar olmasa bi haftasonu bile atlar gelirdim yaa!!
Kömürle calisan motor yapaydilar iyiydi
Ulan şu ekonomik durum yuzunden insanlar birbirini bile ziyaret edemiyor ya kıl kapiyorum, isyan edesim geliyo, tahrik dolu mesajlar yazip ülkeden sinir disi edilesim geliyo. Sonra susuyorum, kuzu kuzu icimden ediyorum isyanimi..
burdayım..yunus yaz geldi bi hafta sonu çık gel la gönlümüz ce gezeriz kalacak yerde var ben vaarım erdem var..bekliyoz bak...cidden..:cat:Mevlüt abiden haber varmı peki sesi çıkmıyo bu aralar??
burdayım..yunus yaz geldi bi hafta sonu çık gel la gönlümüz ce gezeriz kalacak yerde var ben vaarım erdem var..bekliyoz bak...cidden..:cat:
internet cafedeyim sandalye keyfiyapıyom..![]()
Abi bizim arkadaslar oraya takilir genelde.Bazen bende ugrarim. Forumdan degil hic biri.Beyler dün (pazar) Marinada Yalova motosikletçilerinin toplantısımı vardı,bir arkadaş orada Yalova'lı motosikletçiler toplanmış dedi, bilginiz varmı?
Merhaba arkadaşlar bende yalovadayım bundan sonra yeni taşındım beyaz gt250r kullanıyorum