Yakıta bir zam daha

Moderatör
Korkmayın, benzine değil, doğalgaza :)
Hemde %18.7
Vatana millete hayırlı olsun.

arkadaşlar zam yagmurunun ardı arkası kesilmiyor. elektrik faturalarınızda bu geceden geçerli olmak itibariyle %9 daha fazla gelecek.

"Bu millete az bile" deme durumunu bile geçtik.Tamam bu millete az bile ama arada biz yanıyoruz.

Aziz Nesinin: Sizin Memlekette Eşek Yok Mu? kitabında, "Du bakali n'olecak" diye bir hikayesi vardı aklıma o geldi ....

"Du bakali n'olecak"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Provokasyondan nefret ederim ama;

Son zamla birlikte;

- Dünyanın en pahalı elektriğini tüketmeye başladık (Bugün itibariyle geçerli olan %8.1 zam)
- Doğalgaza %18.72 zam yapıldı,
- Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa devlet rutin memur zamlarını aksattı(daha doğrusu yapamadı),
- Suriye'ye her şekilde operasyon düzenleneceğini artık çocuklar bile biliyor,
- İran'a operasyon için zemin oluşturulması için çalışmalar yoğunlaştı.

Müthiş stresli bir süreç başlıyor bence. Yöneticilerimizin yeteneği varsa yükselerek devam ederiz yolumuza aksi halde ciddi sıkıntılar bizi bekliyor.

Bu zamlar çok riskli dostlar, ciddi anlamda büyük sıkıntılar getirecek.

Bu haber çok iyi keşke %50 gelse zam ama maaşlar aynı kalsa çok mutlu olurdum zihehe doğalgaz neyine bedave kömürün var.
Faturaları tuzluyarak yicez :) (!son cümleyi hızlı okumayın!)

Provokasyondan nefret ederim ama;

Son zamla birlikte;

- Dünyanın en pahalı elektriğini tüketmeye başladık (Bugün itibariyle geçerli olan %8.1 zam)
- Doğalgaza %18.72 zam yapıldı,
- Cumhuriyet tarihi boyunca ilk defa devlet rutin memur zamlarını aksattı(daha doğrusu yapamadı),
- Suriye'ye her şekilde operasyon düzenleneceğini artık çocuklar bile biliyor,
- İran'a operasyon için zemin oluşturulması için çalışmalar yoğunlaştı.

Müthiş stresli bir süreç başlıyor bence. Yöneticilerimizin yeteneği varsa yükselerek devam ederiz yolumuza aksi halde ciddi sıkıntılar bizi bekliyor.

Bu zamlar çok riskli dostlar, ciddi anlamda büyük sıkıntılar getirecek.

katılıyorum kardeşim.

benzer cümleleri ben yazacaktım sonra vazgeçtim.

açıklamayı okumasam bidon hazırdı benzinliği yakacaktım :cherry:

beyin-bedava_70535.jpg

Hükümeti suçlamayın arkadaşlar.
Bu durumun müsebbibi Zanzibar hükümetidir,bütün suç onlarda.

irana saldıramazlar ama içeriden indirirlerse indirirler yoksa bu iş yaş :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı cuma lar hamdolsun )))

orana gel %18 ya sizde insaf yok mu %100 yapacaktınız da utandınız mı yoksa...kulakların çınlasın Napolyon "Din sıradan insanları sessiz tutan mükemmel bir alettir"

Su hukumetin yandaslari zam haberlerinde nasil koselerine siniyorlar. Hayranim dogurusu. Baska haberlerde yere goge sigdiramiyorlar hukumeti. %18 zam ne demek biliyormusunuz hic? Bu ulkede enflasyon nasil %10 diyorlar ve dogalgaz %18 zam yiyor. Yalanciligin da bu kadar gorulmemis. Yazik gunah su millete. 800tl maas alacak adam ama , evine giren zam ile ay ortasini bile goremiyor. Bumu gelisen Turkiye?

Forumdan Uzaklaştırıldı
Su hukumetin yandaslari zam haberlerinde nasil koselerine siniyorlar. Hayranim dogurusu. Baska haberlerde yere goge sigdiramiyorlar hukumeti. %18 zam ne demek biliyormusunuz hic? Bu ulkede enflasyon nasil %10 diyorlar ve dogalgaz %18 zam yiyor. Yalanciligin da bu kadar gorulmemis. Yazik gunah su millete. 800tl maas alacak adam ama , evine giren zam ile ay ortasini bile goremiyor. Bumu gelisen Turkiye?

Şşşşşşttttt
cumaya giittiler onlar hamdolsun,mevzu unutulunca dönerler

Son düzenleme:
Haberi okuyunca okkalı bir çektir çektim hani enflasyon %10 du ama dogalgaza %18 geçiriyorlar gerçi bu millet herşeyi hak ediyor bugün birseçim olsa yine %50 alırlar en az bu arada nedense cumhuriyet tarihi boyunca memur zamlarına ilk defa bu yıl bır artış yapmadılar yada verdikleri %2 %3 zamlardan sonra artık utanıp yapamadılar yalnız gündemi değiştirmeyi iyı biliyorlar 4+4+4 dediler dershaneler kalkacak dendi zam haberlerí bir hiçbir yok ortada gerçi bu dediklerim o yüzde %50lík kısmı hiç ilgilendirmiyor ya onlar lüx villalarında ve karısında ayrı kocasında ayrı jiplerle gezerken çocukları 500 metre yeri taksiyle gidiyor degirmenin suyunun nerden geldiği belli

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar