msn ekledim, kabul edersen sevinirim..saolasın yardımın için
rica ederim kabul ettim
msn ekledim, kabul edersen sevinirim..saolasın yardımın için
Evet arkadaşlar. Yakında mondial 150 zat almayı düşünüyorum. Almadan önce yada aldıktan sonraki önerileriniz nelerdir, nelere dikkat etmem gerekir?
Bence biraz daha sabret ve 2'nci el de olsa SYM nin Joyride 200 mondelini al:cat: harika bir Scooter...
ben zatlanma derim ben kullanıyorum 1500 km de çok arızası var sen mondial 151 rs' len en iyisi
iyide arkadaşlar ben 150zat alıcam, bunun hakkında önerileriniz nedir yazdım, siz tutup bana başka bi model öneriyorsunuz.Lütfen yapmayın..
iyide arkadaşlar ben 150zat alıcam, bunun hakkında önerileriniz nedir yazdım, siz tutup bana başka bi model öneriyorsunuz.Lütfen yapmayın..
üstteki iki arkadaş, yaptığınızı anlamak zor hakkaten. zat yada çin alanların parası varda illa bunlarımı almak istiyolar. hayatın her alanında böyledir. yettiği kadarına talim ediceksin
adam araba alıcak, parası hacı murata yetiyo, biraz daha ekliyip opel astramı alsın
ümraniyede ev alıcak, 3-5 ekliyip kadıköydemi otursun
adam atıyorum 3000tlye xxxx marka alsa, 4000e yyyy marka al diceksiniz, 4000e yyyy marka alsa 5000e zzzz diceksiniz. yok yahu yok, yokki alıyo millet. ekmek bulamazsanız pasta yiyine gidiyo bu mantık
üstteki iki arkadaş, yaptığınızı anlamak zor hakkaten. zat yada çin alanların parası varda illa bunlarımı almak istiyolar. hayatın her alanında böyledir. yettiği kadarına talim ediceksin
adam araba alıcak, parası hacı murata yetiyo, biraz daha ekliyip opel astramı alsın
ümraniyede ev alıcak, 3-5 ekliyip kadıköydemi otursun
adam atıyorum 3000tlye xxxx marka alsa, 4000e yyyy marka al diceksiniz, 4000e yyyy marka alsa 5000e zzzz diceksiniz. yok yahu yok, yokki alıyo millet. ekmek bulamazsanız pasta yiyine gidiyo bu mantık
2.000 e ybr var...zat almak zorunda değil...
arkadaşlar şu konuda anlaşalım burda herkes çin malı motorların kalitesini biliyor ki bu forumda mondiali kyomco ile kıyaslamak için açılmamıştır.kyomco bir honda kalitesinde motorlar üretmektedir
fakat bunun yanında çin malllarınıda atsan atılmaz satsan satılmaz durumuna getirmeyin KULLANMAYI BİLDİKTEN SONRA hertürlü ihtiyacı karşılar ucuza motora binmemenin keyfini yaşatır parçası ucuzdur.zat da ilgilenildikten sonra çok iyi bir maxi scooterdır .
saygılar
Yukarıda "motora binmemenin keyfini yaşatır" demişsin.![]()
![]()
Allah'mı yazdırdı acaba
Şaka bir yana, daha önce yazdığım gibi ben sadece deneyimimi ve aldığım motoru yazdım. Aynı paraya sahibinden.com da çok düşük kilometreli çok sağlam motosikletler varken neden bu Zat sevdası diyorum sadece. Çünkü arkadaşımın zat'ı ilk 300 kilometrede yolda kaldı. Bunun gibi birçok örnek var.
Para kolay kazanılmıyor. Bunu bilen biri olarak arkadaşın aynı fiyata daha keyifli yolculuk yapması için yazmıştım. Saygılar...