Yağmurdan Sonra Marş Sorunu

Selam dostlar,

Motorum 8bin km civarında ve şu zamana kadar marş rölemin bir kere bozulması haricinde hiç bir sorunum olmadı marş ile ilgili. Fakat geçenlerde 2 gün boyunca full yağmurlu havada işe gidip geldim ve ertesi günü marşa bastığımda direk çalışması gerekirken, önce pıtt diye bir ses geliyor ve bırakıp tekrar bastığımda alıyor marşı.. Bu sorun 2 gündür devam ediyor, motoru uzun süre parkta bıraktıktan sonra oluyor daha çok..

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler..

Buji nem alıyor olmasın sakın? bujilere bi bakmanı öneririm bide nem almasın diye onların başlıkları olması gerek.

başlıkları derken? direk bujiyi takıyoruz ve üzerine ateşleme bobini takıp kapağını kapatıyoruz başka bir başlık olduğunu bilmiyorum.. daha öncede yağmurda uzun süreler yolculuk yaptım ve böyle bir durum olmamıştı, bujileri bir kontrol edeyim

Ateşleme bobininden sonraki kapaklardan bahsediyorum benim asya gy-200 de böyle bi sorun vardı kapakların nem aldığından böyle bişey yaptığı biliniyor ve asya gy-200 kullanan herkezin değiştirdiği bi parça. Saygılar

Sorun marş rölesindeymiş, yenisi ile değiştirdim problem çözüldü fakat marş rölesinin bu tarz bi arıza yaptığını ilk defa gördüm:) Normalde ya hiç marş vermez yada takılı kalır düz kontak yapınca düzelir benim bildiğim.. Bir şey daha öğrenmiş olduk.

Saygılar..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar