Yağmurda Kaza Yaptık

Merhabalar.

Bu akşam işten çıktım. İstanbul’da Zorlu Center’den Mecidiyeköy istikametine giderken Mecidiyeköy-Beşiktaş yol ayrımında iki önümdeki aracın kararsız kalması sonucu önümdeki ticari taksinin ani fren yapmasıyla arkadan duramayıp(20-30km hız ile) vurdum. Malesefki kazaya sebebiyet veren araç durmadan kaçtı ve taksiciyle başbaşa kaldık. Tutanak tutup fotoğraf çektik. Bilgilerimizi aldık. Çok şükür herhangibir sağlık sorunum yok.

Motosiklet pantalonu ve botu çok önemli arkadaşlar(tek eksiğim onlardı) Çarpma etkisiyle motorun üzerinden fırlayıp yerle selamlaştık biraz :)

İlk defa tutanak tutulacak bir kaza yaptım ve tutanagın kopyasını ıslak imzalı aldım, sürücünün ehliyet bilgilerini ruhsat ve sigorta bilgilerini aldım, fotoğraflarda mevcut. Başka atladığım veya yapmam gereken birşeyler varmı?

Teşekkürler

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle geçmiş olsun hocam , Arkadan vurduğunuz için siz suçlu çıkacaksınız. Hasarınızı cebinizden karşılayacaksınız , bu yüzden tutanağa siz fazla takılmayın olmasada olur. Karşı taraf sizin sigortanızdan yararlanıp yaptıracak hasarını bu yüzden hasarsızlık indiriminiz varsa iptal olacaktır indiriminiz yoksada bi alt basamağa düşersiniz , kısacası bidahaki sigortanız biraz daha pahalı olucak. Ancak size bişey olmaması kâfi gerisi hallolur diye düşünüyorum.

Araç fren sistemleri kadar stabil değil motosikletler , bu yüzden takip mesafesine 2 kat dikkat etmeliyiz.

Yorumlarınız için teşekkürler. Ekipmanlarımın önemini çok ama çok daha iyi anladım ve iyiki giyiniyormuşum dedim. Lütfen ekipmansız sürüş yapmayın ve ne eksiğiniz varsa kısa sürede tamamlayın. İyi sürüşler dilerim.

Kaza anında en zayıf yerin hasar alır.
Bot yoksa ayak, eldiven yoksa el gibi.

Şahsi kanaatim;
Tek bir ekipmana ağırlık verip diğerlerini es geçmek yerine,
ortalama kalitede tüm ekipmanı kullanmak daha mantıklı.

Geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Geçmiş olsun... Bende motosikeltte frenlemenin arabadan daha yavaş gerçekleştigini bildigim için takip mesafemi epeyce bol tutuyorum...

Tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Bu arada; bugün bir arkadaşımla konuştum ve ticari taksilerle kazaya karıştığın zaman yattı parası talep ediyolar, taksiciyle bir konuş dedi. Bu konu ile ilgili bilgisi olan var mıdır?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar