yağmur çok kötü birşey yaa :)

arkadaşlar bu gün gezinme,eğlenme,dolaşma amaçlı 2 motor geziye çıktık misi taraflarına gidiyoduk hafif yağmur çiseliyodu güzleldi.misiye yaklaştığımızda aniden dolu bastırdı kimse bir birini duymuyo sırılsıklam olduk uygun bi yer bulana kadar dümdüz ilerledik.tabi buz gibi hava biz dizlerimizi hissetmiyoruz. yağmur yüzünden eve geri dönmek zorunda kaldık :pr: neyseki kaza geçirmedik :rendeer:

geçmiş olsun biliyorum o doluyu arabanın camı patlayacaktı az daha

basliga dikkat edelim lutfen o yagmur demek su demek o yagmur bizi hayatta tutuyo

Mersin İl Temsilcisi
yağmur kötü değil, yağmura uygunsuz yakalanmak kötü... ama bunun derdi tatlı su motorcularının olsun...

7/24 vınnnnnnnnnnnnn

Benim başıma da cok geldi böyle şeyler :) Onun da ayrı zevki var :) olsun olsun :)

Hayatın içindeysen yapacak bişey yok keyfini çıkar . bende o yağmura yakalandım hemde sırılsıklam taksinin içinde :queen: işin espirisi taksiyle bile zor gittik sağa çektik bursada böyle bir şeye ilk defa şahit oluyorum . Allah yolda kalanlara yardım etsin . Yağmur su dur su hayattır .

Varya o şarıl şarıl yağmur da motora binmek kadar zevkli bir şey yok benceeeeee :mrgreen: Çok seviyorum, çok..

evde otururken yagmuru izlemek gayet güzel :p

hep derim yagmura motorabinmenin keyfi bi başka heleki üstünde yagmurlugun varsa :cat:

evet yağmur cok kötü.Akşam çorlu dan aldığımız arabayı Edirneye getirmeyi zor başardık.Ve ilk gününde sanayide....

Super Moderator
Yağmur kadar, yağmurda sürmek kadar güzeli mi var? Her an Yalova yapabilirim...:)

yağmur berekettir bence ...
yağmurda motora binmek de çok zevkli ayrıca :)

Allah'a şükür sağ salim evinize dönmüşsünüz

Mersin İl Temsilcisi
Hele o arap kızları yokmu hala senelerdir camdan bakıyorlar.:p:mrgreen:

buna cevabı zaten bizim cadı vermiş :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------

evde otururken yagmuru izlemek gayet güzel :p

hep derim yagmura motorabinmenin keyfi bi başka heleki üstünde yagmurlugun varsa :cat:

demek ki arap kızlarının hepsi cadı :bounce:

Geçmiş olsun kardeşm,helede eldivensizken o rüzgarın ele vurması off o çok fena bi olay:pale:

buna cevabı zaten bizim cadı vermiş :wiinkk:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:31 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:30 PM ----------

demek ki arap kızlarının hepsi cadı :bounce:

ıı ıhh yanlış genelleme :bounce:
her arap cadı değildir=hercadı arap değildir :p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar