Yağ sorunu

125 cc nin yağ değişimi için o kadar para vermeye gerek yok. Şundan kullan yeter.

Anahtar olarak ta 17- 19 bu yeterli.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
@fatih.met hafız senin Gsr 600 vardı, ne oldu o motora? Kullanmaya devam ediyor musun yoksa sattın mı?
motor bloğundan ses geliyor, tamir ettirmek için kaç para gider bilmiyorum ama ona şimdilik masraf etmek istemediğim için yatıyor kenarda, bir gün içini söküp ne var ne yok kendim bakacağım ama şimdilik boş boş yatıyor öyle.. ince bir ses geldiği için krank sorunu yok diye düşünüyorum ama söküp bakmak lazım... hayatımda düzen diye bir şey olmadığı için söküp bakmaya zaman ayıramadım bir türlü.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

TIger 800xc almak daha mantikli
900cc yada daha düşük cc olanlarını öneriyorlar evet ama ben 1200 olanlarına bir bakayım, satın almaya gittiğimde yakından bakıp orada karar vereceğim... zevklerde mantık aramak pek doğru değil... mantığa bakacak olursak benim araba almam daha doğru olur şu anda işim gereği.

Son düzenleme:
Motosikleti
RK125S
125 cc nin yağ değişimi için o kadar para vermeye gerek yok. Şundan kullan yeter.

Anahtar olarak ta 17- 19 bu yeterli.

1lt yeterli olur mu

Motosikleti
Honda CBR500R
bakalım, istanbul trafiğinde işe git gel amacıyla kocaman bir ADV motor kullanan ender kişilerden olacağım galiba... zincirli motor istemiyorum, zincir bakımından ve sesinden de rahatsız oluyorum.. motosikletimi yıkamak bazen 4 saat bazen 2 saat sürüyor ve zevkle yapıyorum ama şu zincir bakımı olayını sevemedim gitti.
İş yerimin yakınlarında biri işe Africa Twin ile gidip geliyor.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
İş yerimin yakınlarında biri işe Africa Twin ile gidip geliyor.
tam benim kafada adam, son zamanlarda etrafımda ADV çok görmeye başladım, acaba ben heves ettim diye odak noktam bu yöne kaydığı için fazla fark ediyor olabilirim...

al işte motora bindim işten eve geldim, eğer altımda "Dominar" yerine "Tiger 1200" olsaydı gereksiz yere yolu uzatırdım ve eve daha geç gelirdim... sonra hafta sonu evde oturmak yerine bir yerlere gitmek için bahane arardım... durduk yere hiç aramayıp sormadığım arkadaşları ziyarete giderdim...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
al işte motora bindim işten eve geldim, eğer altımda "Dominar" yerine "Tiger 1200" olsaydı gereksiz yere yolu uzatırdım ve eve daha geç gelirdim... sonra hafta sonu evde oturmak yerine bir yerlere gitmek için bahane arardım... durduk yere hiç aramayıp sormadığım arkadaşları ziyarete giderdim...
Durduk yere köfte masrafı çıkardı hafta sonları. :)

Motosikleti
RK125S
Zaten bakım kılavuzu da 10 w - 40 Castrol öneriyor. Büyük bir ihtimal motor 1 lt yağ alıyordur. Doldurduktan sonra kontrol çubuğu ile seviyeyi kontrol edersin.

Altı üstü alttan tapayı sökeceksin, onun için tamircilere parçalanmaya gerek yok.
kendim hallettim zaten teşekkürler

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
tam benim kafada adam, son zamanlarda etrafımda ADV çok görmeye başladım, acaba ben heves ettim diye odak noktam bu yöne kaydığı için fazla fark ediyor olabilirim...

Triumph WhatsApp grubuna da üyeyim. 1200 serisinde 2015 modelleri pek tavsiye etmiyorlar. Gen 3 dedikleri 2017-18 makyajlı, led gündüz farlı lcd ekranlı kasaları öneriyorlar. Gen 4 dedikleri son kasalar daha güçlü ve torklu olmasına rağmen elektronik limitör mevcut 205 km hızda kalıyor deniyor. 1200 alacaksan azcık daha sık 2017-18 olanlardan al, zaten başka motora bilmezsin bir daha👌😀

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Triumph WhatsApp grubuna da üyeyim. 1200 serisinde 2015 modelleri pek tavsiye etmiyorlar. Gen 3 dedikleri 2017-18 makyajlı, led gündüz farlı lcd ekranlı kasaları öneriyorlar. Gen 4 dedikleri son kasalar daha güçlü ve torklu olmasına rağmen elektronik limitör mevcut 205 km hızda kalıyor deniyor. 1200 alacaksan azcık daha sık 2017-18 olanlardan al, zaten başka motora bilmezsin bir daha👌😀
Neden önerilmiyor? 2015 den daha üst model almaya param yetmez. 2015 modellerinde de limitör yok mu?

Motosikleti
Triumph Tiger 800XRx
Neden önerilmiyor? 2015 den daha üst model almaya param yetmez. 2015 modellerinde de limitör yok mu?
Sanırım bazı kronikleri var. Biraz fazla ısınıyor, yağ eksiltme ve şaft ile ilgili sorunlar dan da bahsediliyordu. Sonraki makyajlı kasada bu sorunları çözmüşler.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Burası motosiklet.net değil mi? Neden kimse Dl650 önermemiş?
Hem bak sana da dl650 önermemiştim, sen de dl650 için fazla gençsin, hatta sanırım sana XSR700'den sonra XSR900 önermiştim, yakışır demiştim. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yaş sadece bir bahane,
DL650 şahane.

Bu da geceye bıraktğım şiirim olsun. :D
çaktırma, piyasası yükselmesin, tekaüt arkadaşlar da alabilsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar