Yağ pompası kırılmış motoruma binemiyorum :(

Motosikleti
FAZER 8
Herkese iyi günler . 10 ocak itibari ile motorun crank kırıldı diye sanayiye bırakmıştım (MOTOR : REGAL RAPTOR DDW9C). 4 şubatta geri geldim ve bu seferde yağ poöpasının kırık oldunu öğrendim . Motor çıktıktan sonra tekrar gönderilmiş tamirhaneye . Bence ustanın bi işi. Sonuçta ustaların geneli düzelttiği bi şeyi bozuyor . Neyse şimdi yağ pompamız yok ve usta bulamadığını söylüyor . Bence bulacak ama baya tuzlu olacak . Daha yolamadı galiba.

İşte bende arıyorum bi tane uygun fiyata. Tabi martın 7 si gibi gidicem gene istanbula buralardayken kullanmak istiyorum . Bende en büyük motosiklet ailesinden yardım alayım dedim. Şu anda denizlideyim eğer biliyorsanız yada elinizde varsa talibim :) İYİ FORUMLAR

Motosikleti
Yamaha Fazer 800 ABS 2011
Sanırım sizin usta ya da ustalarda problem var. Krank kırık... Sonra; yok yağ pompası kırık.... sıra da ne var acaba kırık olan ? Hadi yağ pompasını buldun, gerisi ne olacak ? İmkanınız olsa da motor yapılırken başında bekleseniz. Çoğu adamın adı usta ama işi "tırt". Sırf bu yüzden kendim yapıyorum motorumu. Son kararınız yağ pompasının değişmesi ise bir iki yere sorarız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar