Ya Ben Ya MORORSİKLETİN diyen sevgilimi terk ettim :)

mantıklı bulmadım...motordan vazgeçemeyeceğini bilmesine rağmen sana neden rest çekmiş olabilir ki...senin iyiliğini istemiş olabilirmi...2.kazanda yanında kim olacak bunlarıda düşün...veya kazandan sonra seninle birlikte kim üzüldü...motosiklet hiç bir boşluğu doldurmaz...

abi % 200 haklısın arkadaşım ben inanmıyorum buna neden dersen ama şöyle sevmiyorsan neyse ama.bi insan birisini seviyosa motor nedirki yarın yine alırım gidip.yani mantıklı düşünürsek bırakamazsın inanmıyorum böyle şeylere seven bir insan idare ettirir.onunda bilgisinde deişme yaratır.ki bunları yapmıyosan sevmiyomuşsun kızı.

Daha dün bbaday ya yalvarıyordu rusların resimlerini koy diye....Sonra ekürisi smirnof a rus kızlarının resimlerini koy diyordu.....

Fürek işte....:queen::queen:

ona o zaman yarma pehlivanların yağlı yağlı güreş yaparlarken resimlerini koymuştuk nasılda dumur olmuştu :queen:

Daha dün bbaday ya yalvarıyordu rusların resimlerini koy diye....Sonra ekürisi smirnof a rus kızlarının resimlerini koy diyordu.....

Fürek işte....:queen::queen:

ulen tüm foyamız ortaya çıktı...millete ahlak dersi verirkene serildik yere...kaçarım ben valla...saatde 00.05 olmuş...sabah 6 da kalkcam ben...:p:queen:

Bekara karı boşamak kolaydır derler....Şimdi masal geliyor bunlara.....:wiinkk:

valla bu son mesaj...sizin yüzünüzden uykumdan oluyorum...laf karıştırıyom ...byyy...ters köşeye geldim...korkmak demeyelimde...TIRSMAK..

tek tek cevap yazamadım kusura bakmayın...:)

Tüüüüüüüüüüü.Motorcu abilerimiz birde bize örnek olacaklar.Ne bu haliniz abiler.Hadi gidin sütleride içelim.Aman hatun kızmasın aman hatun birşey dermi.
:queen::queen::queen:

Tüüüüüüüüüüü.Motorcu abilerimiz birde bize örnek olacaklar.Ne bu haliniz abiler.Hadi gidin sütleride içelim.Aman hatun kızmasın aman hatun birşey dermi.
:queen::queen::queen:

yaw iş var yarın bende off lamaya geçtim öpüyorum abilerim ellerinden yasıtlarımın yanaklarından küçüklerimin gözlerinden tatlı ruyalar

karısından korkmayan erkek varmıki atıp tutmayalım :mrgreen: onu inciltmemek için hep evetler.o yüzden korkmak diyoruz.

karısından korkmayan erkek varmıki atıp tutmayalım :mrgreen: onu inciltmemek için hep evetler.o yüzden korkmak diyoruz.
kız arkadasım dan ayrılmadan önce tırsmak ne kelime ama kosulladım kendimi bundan sonra tırsmak yok kodummu oturturum tekniği ile yasaağım ne kadar tutarsa:silent::silent::silent:

ve benim toic kilitlendi kız tavlamak caiz mii topic iiiiii:salut:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar