motosiklet aşkı bir bir aşkı yok ettii SİNEMALARDA flaş flaş flaşşşşşş:queen:
saygı eiwallah ama ben motorsiklette kendimi çok özgür hissediyorum. içkim sigaram hiç bir kötü alışkanlığım yok amaa motoruma kimse karışamaz bu böle :bounce:
mantıklı bulmadım...motordan vazgeçemeyeceğini bilmesine rağmen sana neden rest çekmiş olabilir ki...senin iyiliğini istemiş olabilirmi...2.kazanda yanında kim olacak bunlarıda düşün...veya kazandan sonra seninle birlikte kim üzüldü...motosiklet hiç bir boşluğu doldurmaz...
walla içki ve sigaradan daha tehlikeli
mantıklı bulmadım...motordan vazgeçemeyeceğini bilmesine rağmen sana neden rest çekmiş olabilir ki...senin iyiliğini istemiş olabilirmi...2.kazanda yanında kim olacak bunlarıda düşün...veya kazandan sonra seninle birlikte kim üzüldü...motosiklet hiç bir boşluğu doldurmaz...Sayın mete_han bey bu sözünüzden sonra motosikletseverler klübünden çıkarılmış bulunmaktasınız.Teessüf ederiz.![]()
nezaman vizyona giriyo vede korsanı hangi siteden indirebiliriz :queen::queen:
bir rus hatun birde motosiklet umrumdamı dünya:uro::
yakında bekleyin sonu gelmeyen ihtiraslarla dolu bi film![]()
evet bu gün itibarı ile özgürümolay tamamen şöle gelişti 2002 yılında çok ciddi bir motorsiklet kazası geçirdim kaburgam kolum faln kırıldıktan sonra kız arkadaşım içten içe motorsiklete binmemi pek istemiyor nesse ben geçen yaz türkiye turuna çıktım buna baya sinir oldu esk. şehire kendisini görmeye motorla gidip geliyordum bunuda sorun etmeye başladı ve en sonunda kavga ettik ve kesin tavrını koydu ya ben ya motorsiklet tabiki ben motorumnu seçtim
BU ARADA MOTORSİKLET KULLANAN VE BEKAR BAYANLARA DUYRULUR bende bekarımmm
bir rus hatun birde motosiklet umrumdamı dünya:uro::
Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, erdo2002, furkankyl, ozkansava, one, e-rider, honeymaker, divingcenter, marwel114, antiachos, knight79, pecobra, exile, giallorosso, t_u_runcu
Valla reyting yükseldi.....Sorun herkesde mi var ne?....