Ya Ben Ya MORORSİKLETİN diyen sevgilimi terk ettim :)

oglumuzun ıckısı yok sıgarası yok yesılaycı ancak motorcuu :queen:

mantıklı bulmadım...motordan vazgeçemeyeceğini bilmesine rağmen sana neden rest çekmiş olabilir ki...senin iyiliğini istemiş olabilirmi...2.kazanda yanında kim olacak bunlarıda düşün...veya kazandan sonra seninle birlikte kim üzüldü...motosiklet hiç bir boşluğu doldurmaz...

bir rus hatun birde motosiklet umrumdamı dünya::puro::

mantıklı bulmadım...motordan vazgeçemeyeceğini bilmesine rağmen sana neden rest çekmiş olabilir ki...senin iyiliğini istemiş olabilirmi...2.kazanda yanında kim olacak bunlarıda düşün...veya kazandan sonra seninle birlikte kim üzüldü...motosiklet hiç bir boşluğu doldurmaz...
Sayın mete_han bey bu sözünüzden sonra motosikletseverler klübünden çıkarılmış bulunmaktasınız.Teessüf ederiz.:p

bır ask daha yıkıldı sayın sıte sakınlerı .. site sakınlerının tanık oldugu olayda D.C. isimli genç arkadasının kaprıslerıne dayanamayarak ayrıldıgını one surdu ancak asıl nedenın motor sevdası olduugunu ılerı suren sıte sakınlerının goruslerıne gore BMW F isimli motor ihanet listesine alındı sorgusu devam edıyor gelısmeler az sonra..:queen:

bu arada çok yakında ktm e tansfer oluyorum acaba filmde bunuda kullansammı:D yanlız ama gururlu motorcu yükselişi şekli :)

neyse iyi olmuş o zaman:wiinkk:
kimin terkettiği önemli değil:mrgreen:
ama illa ben terkettim diyosan,sorun yok bizim için:queen:
dediğin gibi motosiklet seven bi hatun bulursan güzel olur:wiinkk:
başka türlü motosiklet kaynaklı bu ayrılıkların sonu gelmez:queen:

evet bu gün itibarı ile özgürüm:) olay tamamen şöle gelişti 2002 yılında çok ciddi bir motorsiklet kazası geçirdim kaburgam kolum faln kırıldıktan sonra kız arkadaşım içten içe motorsiklete binmemi pek istemiyor nesse ben geçen yaz türkiye turuna çıktım buna baya sinir oldu esk. şehire kendisini görmeye motorla gidip geliyordum bunuda sorun etmeye başladı ve en sonunda kavga ettik ve kesin tavrını koydu ya ben ya motorsiklet tabiki ben motorumnu seçtim :) BU ARADA MOTORSİKLET KULLANAN VE BEKAR BAYANLARA DUYRULUR bende bekarımmm

Demekki tam bir sevgi yokmuş:silent:sevgi fedakarlık ister:cat:Şahsen öyle düşünüyorum:cat:

Bence sende benim gibi yap.Ben motoruma kızım diyorum bu sebeple hatunda kıskanmıyor.Öbür türlü bayan milleti işte ne bulsa kıskanacak motor bahane:p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, erdo2002, furkankyl, ozkansava, one, e-rider, honeymaker, divingcenter, marwel114, antiachos, knight79, pecobra, exile, giallorosso, t_u_runcu

Valla reyting yükseldi.....Sorun herkesde mi var ne?....

banada lazım motosiklet kaynaklı yaw kimle tanıssam ben binmem korkarım tiripleri bıktım anam bıktım

bir rus hatun birde motosiklet umrumdamı dünya::puro::

tuzun kuru tabe...çoluk yok çocuk yok...elin şeyinde gezersin...:pver elini Latıno club...onlar şimdi melmeketlerindeAvrupalı gavur turistler için diyom he...ruzlar bizden aç..) dünyanın en mükemmel hayatlarını yaşıyor şaşkın...sen ve bizim gibi Asyalılar ise onları eğlendirmek için yaşıyoruz...:p

Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, erdo2002, furkankyl, ozkansava, one, e-rider, honeymaker, divingcenter, marwel114, antiachos, knight79, pecobra, exile, giallorosso, t_u_runcu

Valla reyting yükseldi.....Sorun herkesde mi var ne?....

abi millet böle bi konu arıyomusta habarımız yokmus :queen::queen::queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar