Ya Ben Ya MORORSİKLETİN diyen sevgilimi terk ettim :)

Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, erdo2002, furkankyl, ozkansava, one, e-rider, honeymaker, divingcenter, marwel114, antiachos, knight79, pecobra, exile, giallorosso, t_u_runcu

Valla reyting yükseldi.....Sorun herkesde mi var ne?....

Ben eşimden onayı alıncaya kadar 4 senemi harcadım. 4. senede (yani bu sene) ben alıyorum motoru, hiç bir kuvvet durduramaz beni dedim, koydum noktayı. Aha .

mantıklı bulmadım...motordan vazgeçemeyeceğini bilmesine rağmen sana neden rest çekmiş olabilir ki...senin iyiliğini istemiş olabilirmi...2.kazanda yanında kim olacak bunlarıda düşün...veya kazandan sonra seninle birlikte kim üzüldü...motosiklet hiç bir boşluğu doldurmaz...
Sayın mete_han bey bu sözünüzden sonra motosikletseverler klübünden çıkarılmış bulunmaktasınız.Teessüf ederiz.:p

abicim 2 tekerlek...ait olduğu yer garaj..kapıönü vs...insan ilişkileriyle motor sevgisini kıyaslama bana ters geldi...abes şekli...:p

tuzun kuru tabe...çoluk yok çocuk yok...elin şeyinde gezersin...:pver elini Latıno club...onlar şimdi melmeketlerindeAvrupalı gavur turistler için diyom he...ruzlar bizden aç..) dünyanın en mükemmel hayatlarını yaşıyor şaşkın...sen ve bizim gibi Asyalılar ise onları eğlendirmek için yaşıyoruz...:p

ama metehan abi russia kızlarıda güzel şimdi yiğidi öldür hakkını ver yaf

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Böyle bir kıyaslama yapan kişi terk edilmeyi hak etmiş demektir.
kişiler kendilerini koz olarak kullanmamalılar.

Bana kalırsa en akıllıca tercihi yapmışsın. Bugün bu tercihi yapmak zorunda bırakan, yarın seni başka zor tercihleri yapmak zorunda da bırakabilirdi.
Sevgiler

Ben eşimden onayı alıncaya kadar 4 senemi harcadım. 4. senede (yani bu sene) ben alıyorum motoru, hiç bir kuvvet durduramaz beni dedim, koydum noktayı. Aha .

işte anaodulu delikanlısı işte.....biraz eski bi delikanlı ama:queen::queen::queen:

furkan bir topic aç hemen.:cherry:
abi yazıyorum aranıyor motosiklet kaynaklı mumkunse babası falan motosikletçi olsun bide güzelllllll :bounce::bounce::bounce:

Son düzenleme:
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla ben eşimi motorla tavladım..Hemde mobiletle......:cat:

işte anaodulu delikanlısı işte.....biraz eski bi delikanlı ama:queen::queen::queen:

Reca ederim lütfen. Burada herkes cıvıl cıvıl 18-25 tabi, biz yaşlı olduk, anlamadım ben bu işi, moralim bozuldu, bi sarı kartta sana verdim :salut:

Şaka bi yana, eşim şimdi, "acaba ben de bi scooter mı alsam" filan şeklinde yorumlara başladı, ona da bulaştıracağım hastalığı :cat:

evett cem uzan seçim vaadi olabilir aslında motoru seven kızlar getiricem falan...
abi bir çoğu yok ben korkarım binmem dio ya hiç denemediğin birşeyden nasıl korkarsın ki?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Reca ederim lütfen. Burada herkes cıvıl cıvıl 18-25 tabi, biz yaşlı olduk, anlamadım ben bu işi, moralim bozuldu, bi sarı kartta sana verdim :salut:

Şaka bi yana, eşim şimdi, "acaba ben de bi scooter mı alsam" filan şeklinde yorumlara başladı, ona da bulaştıracağım hastalığı :cat:

Valla ben 37 Fürek 29 yaşında....Bu gece en faal olanlar da bizleriz..Gençlerde iş yok....:cat:

Fürek;682826' Alıntı:
abicim Rus mus iyi hoş da...ne bileyim bana ahlaki gelmiyor...kıştt...gitsin hepsi...ben kaprisli çirkin Türk kızlarını isterim...:p

Ulen sen evlisin ne turisti ne türk kızından bahsediyon.....:pr::pr:Ayıp ayıp...:wiinkk:

Biri hemen "Motorla nasıl kız tavlanır?" topic'i açsın hemen... Veya, "Motorla kız tavlamak caiz midir?" şeklinde bir topic :queen:

abi race motorun çok albenisi var tavlama olayında ama sadece bakıyorlar gel gezelim değince fıssss...

tuzun kuru tabe...çoluk yok çocuk yok...elin şeyinde gezersin...:pver elini Latıno club...onlar şimdi melmeketlerindeAvrupalı gavur turistler için diyom he...ruzlar bizden aç..) dünyanın en mükemmel hayatlarını yaşıyor şaşkın...sen ve bizim gibi Asyalılar ise onları eğlendirmek için yaşıyoruz...:p

gezecem tabi almışım biz senin gibi salmadık kendimizi goren 25 yaşında sanıyo bide torun olacan asıl sen dede oldun be daha dolu dolu yaşıcak yıllarım var benim yok çocuğa süt al yok bez al yokşu yok bu hayatı kendime zehir etmeye niyetim yok benim

abicim Rus mus iyi hoş da...ne bileyim bana ahlaki gelmiyor...kıştt...gitsin hepsi...ben kaprisli çirkin Türk kızlarını isterim...

sana yuhh diyorum başkada bişi demiyorum aklın gitmiş başından senin ama normaldir nede olsa füreksin

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar