furkan bir topic aç hemen.:cherry:banada lazım motosiklet kaynaklı yaw kimle tanıssam ben binmem korkarım tiripleri bıktım anam bıktım
furkan bir topic aç hemen.:cherry:banada lazım motosiklet kaynaklı yaw kimle tanıssam ben binmem korkarım tiripleri bıktım anam bıktım
Konuyu Toplam 17 üye okuyor. (15 Kayıtlı üye ve 2 Misafir)
alp_tunay, erdo2002, furkankyl, ozkansava, one, e-rider, honeymaker, divingcenter, marwel114, antiachos, knight79, pecobra, exile, giallorosso, t_u_runcu
Valla reyting yükseldi.....Sorun herkesde mi var ne?....
mantıklı bulmadım...motordan vazgeçemeyeceğini bilmesine rağmen sana neden rest çekmiş olabilir ki...senin iyiliğini istemiş olabilirmi...2.kazanda yanında kim olacak bunlarıda düşün...veya kazandan sonra seninle birlikte kim üzüldü...motosiklet hiç bir boşluğu doldurmaz...Sayın mete_han bey bu sözünüzden sonra motosikletseverler klübünden çıkarılmış bulunmaktasınız.Teessüf ederiz.![]()
abicim 2 tekerlek...ait olduğu yer garaj..kapıönü vs...insan ilişkileriyle motor sevgisini kıyaslama bana ters geldi...abes şekli...![]()
tuzun kuru tabe...çoluk yok çocuk yok...elin şeyinde gezersin...ver elini Latıno club...onlar şimdi melmeketlerindeAvrupalı gavur turistler için diyom he...ruzlar bizden aç..) dünyanın en mükemmel hayatlarını yaşıyor şaşkın...sen ve bizim gibi Asyalılar ise onları eğlendirmek için yaşıyoruz...
![]()
Ben eşimden onayı alıncaya kadar 4 senemi harcadım. 4. senede (yani bu sene) ben alıyorum motoru, hiç bir kuvvet durduramaz beni dedim, koydum noktayı. Aha .
abi yazıyorum aranıyor motosiklet kaynaklı mumkunse babası falan motosikletçi olsun bide güzelllllll :bounce::bounce::bounce:furkan bir topic aç hemen.:cherry:
işte anaodulu delikanlısı işte.....biraz eski bi delikanlı ama:queen::queen::queen:
ama metehan abi russia kızlarıda güzel şimdi yiğidi öldür hakkını ver yaf
Valla ben eşimi motorla tavladım..Hemde mobiletle......:cat:
Valla ben eşimi motorla tavladım..Hemde mobiletle......:cat:
Ahanda bak furkan yanaş alp abimize.Taktikler onda nasılda tavlamış yengeyi.Ehe ehe.![]()
abicim Rus mus iyi hoş da...ne bileyim bana ahlaki gelmiyor...kıştt...gitsin hepsi...ben kaprisli çirkin Türk kızlarını isterim...![]()
Reca ederim lütfen. Burada herkes cıvıl cıvıl 18-25 tabi, biz yaşlı olduk, anlamadım ben bu işi, moralim bozuldu, bi sarı kartta sana verdim :salut:
Şaka bi yana, eşim şimdi, "acaba ben de bi scooter mı alsam" filan şeklinde yorumlara başladı, ona da bulaştıracağım hastalığı :cat:
Fürek;682826' Alıntı:abicim Rus mus iyi hoş da...ne bileyim bana ahlaki gelmiyor...kıştt...gitsin hepsi...ben kaprisli çirkin Türk kızlarını isterim...![]()
Hah süper, şimdi bu forumdaki kızlar için çok üzüldüm, yoğun bir saldırı başlayacak bekar erkekler tarafından... Hızını alamayan caddelere taşacak...![]()
Biri hemen "Motorla nasıl kız tavlanır?" topic'i açsın hemen... Veya, "Motorla kız tavlamak caiz midir?" şeklinde bir topic :queen:
tuzun kuru tabe...çoluk yok çocuk yok...elin şeyinde gezersin...ver elini Latıno club...onlar şimdi melmeketlerindeAvrupalı gavur turistler için diyom he...ruzlar bizden aç..) dünyanın en mükemmel hayatlarını yaşıyor şaşkın...sen ve bizim gibi Asyalılar ise onları eğlendirmek için yaşıyoruz...
![]()
abicim Rus mus iyi hoş da...ne bileyim bana ahlaki gelmiyor...kıştt...gitsin hepsi...ben kaprisli çirkin Türk kızlarını isterim...