Xvs dragstar classic kullanıcılarından rica

S.A. 1 hafta önce Dragstar 650 classıc aldım bakımları yapılalı biraz olmuş ama ben tekrar değiştirmek istiyorum yağını, bujilerini, yağ filtresini vs. motor yağı değiştirmekte bi sıkıntı yok ancak şaft yağını nasıl değiştirmem gerekiyor bilmiyorum. yardım bekliyorum ve birde mobil 1 15/50 yağ kullanmayı düşünüyorum. bu sizce iyi midir? Teşekkür ederim..

Arka difransiyel kisminin resmini cekip ekleyin oradan isretliyelim.
Altta bir tapa var acip yagi bosaltin.
Ustta size dogru bakan tapadanda yagi koyun. Ust tapa hizasina kadar doldumu tamamdir. Difransiyel uzerinde kac numara ve ne miktar yag kullanilaci yaziyordu yanilmiyorsam.

çok teşekkür ederim.. :) difransiyel yağına artı olarak power diye birşey eklendiğini duymuştum biryerden ve ömür ve performansa oldukça katkılı olduğunbuda... bu konu hakkında var mı söyleyebileceğiniz birşey acaba.. ?

Gerek yok. O yag yogun ve uzun omurlu bir yag. Pahalida degil. Daha saglikli olsun istersen daha kisa araliklarla degis. Ve en onemlisi gazi ve debriyaji yumusak kullan, vuruntulu gecislerden ve ani vites dususlerinden kacin.

Not: A. selam :)

Motor yagi konusunnda da kitabi ne diyorsa onu kullan. Yag ekleme kapaginda da yazar.

@acayüp yazmış her şeyi, yağ tenekede sanayiye gidersen açıp verebilirler, değiştirdiğimde eskisi hala çok temizdi, o kadar değişim isteyen bir yağ değil ama yine de gönül rahat etsin Dragstar başlığında paylaşmıştım manueli orada yazıyor hangi değerde yağ alacağın :)

Motor yağında ise, mobil1 15/50 mineral yağ iyidir, yazın çok memnun kaldım, dikkatli olacağın tek şey yağ konusunda asla tam sentetik koyma. Filtreler değişmeyecekse 2,45 lt, filtreyi de değişeceksen 2,70 lt yağ alacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar