Bilader simdi buraya 660lik motorla baslanmaz, mezar yeri bak kendine, helvani hazirlattir tarzinda mide bulandiran ortaokul seviyesinde bir ton sacma sapan sey yazar cizerler.Bari ben once davranayim da hem seni kurtarmis olurum onlarin hedefinden hemde 2 laf iteleyecek firsat dogar bana
Ilk motor olur mu XTX den ?
-Evet olur.hem de super olur.XT kadar hata affeden bir motosiklet daha gormedim ben.Agirligina alistigin takdirde onunla butunlesmen birkac ayi gecmez.Mutlaka ki dusureceksin motoru.Giderken yada dururken farketmez.Alacagin motorda yok ise bir tane motor koruma demiri taktir ki hem motor blogunu korur hemde yatirdiginda oran buran motorun altinda kalmaz.(Tecrubeyle sabittir

)
Artci surusunden keyif alma konusunda ben hic bi sikinti yasamadim.Ha baktin tat vermiyor ,zaten motoru almis bulunacaksin bu durumda tecavuz kacinilmaz ise zevk alma felsefesi edinirsin gul gibi gecinir gidersiniz

Akrepleri takinca benzinde artis olmuyor.Hatta tasarruf ediyorsun bile diyebilirim

Fakat asiri bir sesi var egemen guclerle problem yasaman olasidir

Sehir ici yakit tuketimi normal surusle 4.5 lt civarinda fakat normal bir surus mumkun olmuyo genelde

Tam bir drift ve tekteker makinesi kim takar normal surusu dimi

Parcasi desen cok para degil, servisi kolay, gorsel ve performans modifikasyonuna cok acik bir alet.
Oyle bir etkisi varki bunun bende hayatima giren en guzel motosiklet diyebilirim.Buralarda kuryelerden baskasi bu motoru kullanmadigi halde ben bir tane almak istiyorum.Gerci imkanim olursa tercihim 690 dan yana olur ama kismet

Kisacasi pisman olmayacagini dusundugum bir motosiklet.Aldigin takdirde tekteker resimlerini bekliyoruz ona gore