kle 500 temizini bulursan saydıklarından daha iyi 200 km hıza çıkıyor120/130 km lere kadar5 lt yakıyor 200 basarsan 6 lt yakar. hem yol hem arazi xt 660 ağlatır. virajlar hariç. klr 650 zaten off road makinesi.. spesyal kadar olmasa da giremeyeceği geçemeyeceği yer yok(yavaş olarak tabi)) pistte koşmasını beklememk lazım.. çok hafif bir motordur. 170 kg civarında kuru ağırlığı var. çanta vs yükleyebilirsin kasası geniş ve işlevseldir. parçası bol diğerlerine göre ucuzdur. hiç olmadı her tamircinin elinde çıkma ex 500 parçası muhakkak vardır. neden mi kle 500/en 500/er5/gpz 500 aynı motor.ama unutma kaawasaki güzel motordur. döküğü hem biniciyi hem tamirciyi usandırır..tavsiye ederim ama temizinialacağın kle servis bakımlı 25 bin kmnin altında orjinal bir motorsa çekinmeden alınabilir...bu modelin ağır bakımı 50 bindedir. ex zinciri devirdaim keçesi. marş zinciri,balansör zinciri bu kmlerde değişir.her usta kle yi yapamaz. motorun çalışma yönü diğer motorların tersinedir. sente ayarını bu sebepten ilk defa söken biri yapamaz... 11 bin km gezdim sattım..güzel alet...92 model motorda 1 senede 11 bin km gezdim.. ex gergisi,marş kömürü, marş bendiksi değişti. 2005 2006 alırsan ne kadar dertsiz sürebileceğini sen düşün....