XPulse 200 4v , Apache RTR200 Veya CLX 250

Yakın zamanda kullandığım ilk motorum olan scooterımı sattım ve onun yerine en fazla 110 bin tl'ye kadar opsiyonlarıma baktığımda bu üç motora kadar düşebildim Samsun'da yaşıyorum haliyle Samsun içerisinden bakıyorum ve piyasası bu aşşağı yukarı bu fiyatlar olan bu üç motor sizce mantıklı mı ? Başka önerileriniz var ise açığım.
Neden bu motorlar diyorsanız, bu motorların hem piyasası daha hızlı uygun fiyatlı eksileri olsa da artıları daha fazla olan motorlar. NS200 RS200 gibi seçeneklere de baktım fakat bu fiyatlara km si düşük olan NS ve RS yok hepsi 25000 veya üstü kilometrelerde. Bende 25 binde NS-RS süreceğime 7-8 binde veya daha düşük olarak bunları buldum ama bunlar ne kadar mantıklı sizinle tartışmak isterim.

Motosikleti
D400
Başka şehirlere bakarak 15bin km civarı 2023 model ns200 bulabilirsiniz bence, biraz göz gezdirdim ilanlara var.,,

saydıgın 3 motorda sadece xpulse un biraz canlı piyasası diğerlerinin ölü olması lazım. ama illa 3ünden birisini alacaksan xpulse tercih ederdim. (malzeme kalitesi rtr nin daha iyi ama xpulse daha sempatik :D )

fakat ns200 25 beygir oldugu için o motoru araştırman daha iyi olabilir uzun vadede

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
X Pulse güzel de hiç gitmiyor be mübarek. Keşke bütçene uygun düşük km Pulsar bulabilsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar