Xmax_riderr yollarda erzurum trabzon rize gezim +++++ABS farkı ile

Her insanı her haliyle kabul etmek gerekir ancak bu senin doğal halin değil tamamiyle rol yaparak ilgi çekmeye çalışıyorsun. Bu saçma tavırların sana burada değil ama youtube'da beklediğin ilgiyi getirebilir. İnsanlar sıkıldıkça seni izler kimi güler geçer, kimi söver geçer ama bir şekilde izlenirsin. Tavsiye..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Her insanı her haliyle kabul etmek gerekir ancak bu senin doğal halin değil tamamiyle rol yaparak ilgi çekmeye çalışıyorsun. Bu saçma tavırların sana burada değil ama youtube'da beklediğin ilgiyi getirebilir. İnsanlar sıkıldıkça seni izler kimi güler geçer, kimi söver geçer ama bir şekilde izlenirsin. Tavsiye..

duygularini-ifade-etmekten-cekinmeyen-vitrin-mankenleri-17.jpg

Eminim aynı bu fotodaki gibi bakmışsındır formdan uzaklaştırıldığında . Bu uzaklaştırıldığın süre boyunca biraz düşün bakalım beni neden uzaklaştırdılar , benim gibi bir dahinin önünü neden kestiler , ben bu formun hiper starıyım nasıl beni uzaklaştırırsınız diye bir düşün.

Motosikleti
D400
Eminim aynı bu fotodaki gibi bakmışsındır formdan uzaklaştırıldığında . Bu uzaklaştırıldığın süre boyunca biraz düşün bakalım beni neden uzaklaştırdılar , benim gibi bir dahinin önünü neden kestiler , ben bu formun hiper starıyım nasıl beni uzaklaştırırsınız diye bir düşün.

adamın kacıncı uzaklaştırılması bu.

süresiz ban yemeyeceğini bildiğinden sanırım umursayacağını sanmam.

Aha şimdi hapı yuttun, yüzün ifşa oldu.elini kolunu sallayarak gezemezsin artık.ilk gördüğüm yerde bummmm. :mrgreen:

Güzel gezmişsin vesselam.ABS li motorla gezmek daha güzel olsa gerek.

Motosikleti
D400
neden hortlatıyorsunuz konuyu, biz adamı öldü sayıp üstüne toprak atmıştık :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar