Forumdan Uzaklaştırıldı
- Konu Yazar
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ramazan ayında yemek yerken dayak yememek için ramazandan sonra bir gezi yaptım ailem ile ilk önce atanın ve milli mücadele arkadaşlarının kaldığı atatürk evini görmek istedim, giriş ücretsiz ve çok güzel bir yer atanın yatağı çiçekler ile süslenmiş
atatürk karşışında bir adam karşışında bir asker var adam kim unuttum ama önemli bir kişi
Çarşıda gezerken 5 demlik konulan forum ahalisine yetecek kadar çay demleme özellikli bir semaver gördüm sema isminde arkadaşa resmini attım küfürü bastı kapattı neden anlamadım
Dayım ile 3 gün muavinlik yaptım pilav üstü et döner efsane gitti yanında tabiki çocukken muavinlik yapıp yediğim tatlı dan isteidk
Param olmadığı için her acıktığımda döneri burdan yedim ucuz vesselam
Usta sanatçı ibrahim erkalın kültür merkezi onun değildir de vefatında adını vermişlerdir
nedense ne zaman ibrahim erkal görsem ruhuna dua etmeden önce emine üne kazara attığı tokat geliyor
tortum şelalesi Ben karizmatik fotograf çekilmeye çalışıyorum yanımdaki kadın bayan şelale ne kadar büyük diyor
İspader pikniğine gittim ücretsiz çay görünce çok sevindim tortum gezisine 15 tl para verdim 15 tane çay içince kendimi kaarda hisettim
Piknik yaptığımız yer belediye başkanı etli yemek verdi dışarıda o yemek 30 tl dir gene kaar ettim çok mutluyum manzara şahane gözlüğü de 6 taksitte aldım
Arkadaşlarıma hem büyük hem ucuz hediye baktım en küçük hediye olmuş 20-30 tl evlere şenlik bende herkese kıtlama şeker aldım iyi birşey sandı herkes hahahah
yolda arabayı kenara çektim dut ağacına çıktım hacı amca uzaktan saydırıyor ama mesafe uzak adam dağın yamacından gelene kadar yarım kilo dutyedim foto çekilip gazladım hala beni arıyordur belkide
İnstagram paylaşımında kadın bayan bir takipçimle karşılaştım kadın bayan bana yemek ismarladı (burdan teşekkür ediyorum forumu bilmiyor ama olurda birgün görür diye bırakayım)
Yine bir takipçim sayesinde honda titan surdum ön arka kampana fakirmidir nedir anlamadım abi benzin az dedi ama yarı vardı silkeleyince gördüm depodan ses geliyordu baya sürdüm bitmiştir benzin dedim 30 tl koydum sağol abi dedi sonradan instadan saydırdı engelledim vermeseydin.. dimi yani 20-30 tl hesabımı yapıyor nedir
Yeğenimle fotograf çekildim 1 metre boyu var dünyanın en tatlı şeyi dir amcası feda olsun ona bir tanecik yeğenim
yaylaya çıkmak için rizeden geçtik arkada binali yıldırım fotografı da var sanırım binali bey rizeli
Kıble dağı galiba burada bir dua yeri varmış sonra binali yıldırım cumhurbaşkanı ziyaret edince orayı cami etmişler çokta güzel manzara göremedik sis çökmüştü buda benim kerametli olmamdan dolayı
ayder yaylası ben hayatımda böyle birşey görmedim yaz vakti sılandık ya la
dev salıncaklar var fiyatı 15 tl bana pahalı geldi ben milleti izledim güzelmiş dedim ayrıldım
güzel bir yer giriş parayla ancak onu ödeyebildim
insanlar bindim düşünsün diye salıncaile fotograf çekildiem
muhlama çorbası yedik köy kahvaltısı tadında çok güzeldi misafir eden değerli insanlara 10 puan buradan
dönüş yolunda pide yedik 30tl idi ama beni 10 saat tok tuttu
trabzon istanbul 700 km ben sürdüm bayada iyi bir bir şöförüm yolda kimseye yol vermedim düm dük gittim , eve gelip yorgunluğumu attım ve siz değerli takipçilerime özel bu post oluşturdum umarım beğenirsiniz yorum yapmak serbest hiç gücenmem alınmam
DIş güçlerin ve maşa ların desteği ile forumdan git gibi bir algı oluşmuş bunlar cia mossad ve kgb ajanlarının maşalarıdır oyuna gelmeyin
saygı ve sevgiler ile kalın