xmax 250 park ampul hırsızlığı

herkese merhaba

bu sabah motorumu çalıştırdığımda tek ampulun yanmadığını fark ettim sonra biraz inceleyince ampullerin değiştirildiğini anladım

şimdi aynı garajda xmax 400 kullanan birisi var onun motoru şuanda burda değil akşama gelecekmiş bu adamdan şüpheleniyorum

şuanda yaptığı hırsızlık için çok sinirliyim acaba akşama adamı dövsem mi?

yada 50 lira için yaptığı bu hırsızlığı yüzüne vurmalıyım kararsız kaldım...

Not: Muhtemelen o kişi bu forumda takılıyodur elbette evine geleceksin bakalım bu yaptığın yanına kalıyomu görüşücez

Son düzenleme:
kamera kaydı varmı adam direk suçladın ama hakketen morel sıfır sıfır sıfır

Bi anpul için sökme takma işçilik iyiymiş :)

x-max'in ampunu sökmek için baya bi grenaj sökmek gerekiyor.
far tasını açıp ampulü sökmeye benzemez yani.
emin misiniz bu şekilde ampulün çalındığına ?

park amupulu sokmesı kolay hemen alttan lini sokup çıkartıyorsun

zaten 2 çift alındığı için başka motora ihtimal veremedim

zaten akşama motorunu getiricek eminim aldığına

ben onunla burda değil dışarda oynicam

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:08 ----------

Ampule işaret mi koydun nasıl anladın onun çaldığını?

kardeşim 9 ledli ampuldu zaten akşam gördüğümde tanıcam ampulu şirinevlerden garantili almıştım

Keşke akşamı bekleyip o mu değil mi tespit ettikten sonra konu açsaydınız, günahına girmek istemiyorum ama, gerçek den o ise ve burada bu konuyu okuyorsa, akşama kalmadan değiştirir stopu sizde bir şey kanıtlayamazsınız.

akşam 8-9 gibi garaja inicem muhtemelen gelmiş olacaktır bende onun motorunda park ampullerine bakıcam muhtemelen %100 eminim soundlife 9 ledli park ampullerini görünce film kopacak

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:22 ----------

Keşke akşamı bekleyip o mu değil mi tespit ettikten sonra konu açsaydınız, günahına girmek istemiyorum ama, gerçek den o ise ve burada bu konuyu okuyorsa, akşama kalmadan değiştirir stopu sizde bir şey kanıtlayamazsınız.

yok abi park ampulu alıcak olsa zaten değiştirmezdi idareten takmamıştır.
muhtemelen anlamıcam sandı park ampulu yanmayınca servise gidicem zannetti herhalde

akşam olsunda işin aslını öğrenicem

zaten bu konuyu okuosa 50 lira için hırsızlık yaptığını öğrenince utanmıştır

amma büyüttün kardeş.hangi modelmiş o söyle adresine 2 tane yolayacağım

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-soundlife-t10-park-ampulu-canbus-sl-3009-beyaz-230160777/detay

göndermeyen

Motosikleti
KTM 790 Adventure
Ampul..... Hırsızlık..... Hmmm.... Pek yabancı gelmedi bu 2 kelime...

Ben calsam hemen takip aksama ayni otopatka gelmem sole 2 3 ay sonra takarim.. kim kaldi eski hırsızlardan:)

daha otoparka gitmedim 1 saat sonra gidicem :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------

Beylikdüzü'ne yakınsa ben gelip döveyim..

evet beylikdüzü nde gerekli olursa ben burdan haber veririm

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:42 ----------

Ben calsam hemen takip aksama ayni otopatka gelmem sole 2 3 ay sonra takarim.. kim kaldi eski hırsızlardan:)

motoru koyucak başka yerin olmazsa tıpış tıpış gelirsin :)

amotor hırsız olunca anlamıcaklar sanıyolar

Sadece söküp gitse dersinki başkası da olabilir, biri girmiş otoparka sökmüş gitmiş dersin, ama eskiyi takmak ne oluyor işte onu yapmayacaktın :queen:.

baba akü yok...! :mrgreen:

Sadece söküp gitse dersinki başkası da olabilir, biri girmiş otoparka sökmüş gitmiş dersin, ama eskiyi takmak ne oluyor işte onu yapmayacaktın :queen:.

baba akü yok...! :mrgreen:

Abi resmen al bunla idare et demis aksama ben onu yakalarim ama :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar